Trâmbițele răului

Deja am cucerit multe victorii. Totuși, niciuna din ele nu a fost precedată de bucurie. Din contră. La fel cum femeia care simte dureri înainte de naștere, la fel a fost și cu noi.

Și spun mai mult: cu cât mai mare și mai expresivă era cucerirea, mai mare și mai tulburător era zgomotul trâmbițelor răului.

Sunetul amenințător al amenințărilor infernale se întâmplă exact pentru a răci siguranța victoriei, și, în consecință, pentru a încerca să neutralizeze credința în succes.

Satana știe că nu poate fi împiedicată împlinirea Promisiunilor. Poate să le întârzie cu permisiunea Autorului Său. Fie pentru timpul determinat de Dumnezeu, fie din cauza lipsei de încredere sau a lipsei de perseverență a celui fidel, nu știu. Ceea ce știu este: cuceririle prin credință sunt mereu precedate de urletele înfuriate ale infernului.

Este evident că sunetul în sine nu are niciun efect. Cu excepția momentul în care i se dă atenție și se permite intrarea fricii.

Frica dă naștere îndoielii, și îndoiala neutralizează puterea credinței. Aceasta este una din tacticile infernului pentru a întârzia sau pentru a încerca să împiedice împlinirea Promisiunii.

Este necesar să fim vigilenți și atenți zgomotelor, amenințărilor, în fine, la orice semn diavolesc pentru a reacționa într-un mod pozitiv. Adică, în loc să te plângi, să reclami sau să mărturisești orice cuvânt de îndoială, din contră, continuă ferm dând mulțumiri lui Dumnezeu pentru că victoria este aproape.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *