Unde începe înșelăciunea

Marea apostazie pe care o trăim astăzi este deja descrisă în Biblie în cele mai mici detalii. Un mic discernământ spiritual este suficient pentru a înțelege performanța diavolului, nu numai în lume, ci mai ales în cadrul bisericilor.

Nu toți oamenii își dau seama de acest lucru, deoarece majoritatea oamenilor au doar un aspect natural la evenimentele de zi cu zi. Acei născuți din Dumnezeu care umblă în Duhul au privirea supranaturală pentru a discerne cum lucrează și atacă Satana.

1Iar Duhul spune în mod clar că, în timpurile din urmă, unii se vor depărta de credință, dând atenție duhurilor amăgitoare și doctrinelor dracilor
2Vorbind minciuni în fățărnicie, având propria lor conștiință însemnată cu fierul înroșit,
1 Timotei 4:1-2

Textul biblic spune că creștinii s-au îndepărtat de credință ascultând învățătura demonilor, așa că două puncte merită să fie evidențiate.

În primul rând: „ascultare”. Înșelăciunea începe cu ceea ce se aude. La fel ca în Eden, Satana i-a vorbit Evei și, abia după ce a auzit aceste cuvinte, femeia a cumpărat ideea și a văzut că „rodul era bun și plăcut ochiului”.

Așa cum credința vine auzind Cuvântul lui Dumnezeu, acțiunea demonică în viața unei persoane începe cu urechile.
Să fim apoi atenți la vorbitor și la vorbe.

Ești sigur că persoana pe care o auzi vorbește prin Duhul lui Dumnezeu? Trebuie să știm acest lucru, deoarece nu există o cale de mijloc, ori cineva este folosit de Dumnezeu ori de diavol.

Al doilea: „doctrine despre demoni”. Cuvântul doctrină are sensul de a învăța, așa că Satana folosește Biblia pentru a „învăța” Cuvântul deformat. Și face acest lucru prin unii care aparent sunt ai lui Dumnezeu, totuși sunt oameni ipocriți și care „vorbesc minciuni, având propria conștiință arsă;

Prin urmare, nu putem asculta pe nimeni care predică Biblia acolo. În ultimele zile, mulți vor predica un alt „Iisus” și o altă „Evanghelie”, care nu are nimic de-a face cu adevăratul creștinism.

Învățătura demonică este marcată de facilitățile care fac calea spațioasă și ușa largă, când Domnul Iisus a spus exact opusul. Învățătura falsă a Scripturilor denaturează adevăratul sens al harului lui Dumnezeu. De parcă Dumnezeu nu ar fi cerut nimic în schimbul mântuirii sufletului nostru. Harul lui Dumnezeu ne conduce către un angajament față de El, ceea ce implică renunțarea la propriile voințe și oferirea întregii noastre ființe în Altarul Său cu sinceritate.

Diavolul are trimișii săi speciali și nu sunt obișnuiți să-i înșele pe necredincioși, deoarece sunt deja în orbire spirituală. Cei mai răi demoni lucrează pentru a îndepărta copiii lui Dumnezeu de la credință.

Din acest motiv, cunoaștem atât de mulți oameni sinceri și înspăimântați, încât, ascultând răul, și-au întinat conștiința și astăzi s-au îngrozit și vor să audă adevărul care îi eliberează. Ei și-au pierdut sensibilitatea în așa fel încât nimic din ceea ce este predicat nu le sfâșie inima.

Așadar, să fim atenți la urechi, căci viața sau moartea pot intra prin ele!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *