Unitate a duhului

”Ca ei toți să fie una, așa cum tu, Tată, ești în mine și eu în tine, ca și ei să fie una în noi; ca lumea să creadă că tu m-ai trimis. Și eu le-am dat gloria pe care mi-ai dat-o, pentru ca ei să fie una, precum noi suntem una, Eu în ei și tu în mine, pentru ca ei să fie făcuți desăvârșiți în unul și ca lumea să știe că tu m-ai trimis și că i-ai iubit, precum m-ai iubit pe mine.” Ioan 17:21,23

Diavolul cunoaște puterea de a fi UNUL, așa că încă de la început cu Adam și Eva, el a încercat să-l facă pe om să rupă acea unitate, prin păcat.

Aceasta este puterea noastră: Unitatea!

Biserica trebuie să fie una, slujitorii unul, lucratorii unul, poporul unul!
Astfel, nimeni nu ne poate opri!

Aceasta este diferența dintre Locașul Duhului Sfânt și alte biserici. Și așa diavolul încearcă să rupă această unitate pentru a slăbi Biserica!

Dacă suntem uniți cu Domnul nostru, vom fi uniți unii cu alții. Nu va mai fi timp să te uiți la alte lucruri, la mici probleme, etc.

În acest Mare Post al lui Daniel, vom fi una cu Domnul nostru și unul cu celălalt. Ne vom împotrivi satanei! Va exista o mare Trezire Spirituală în toată lumea!

”Și DOMNUL a spus: Iată, poporul este unul și ei toți au o singură limbă și au început să facă aceasta, și acum nimic nu îi va opri din ceea ce au de gând să facă.” Geneza 11:6

Dumnezeul nostru cunoaște valoarea, puterea și măreția acestei unități a duhului! De aceea, nu putem pierde sau lăsa această unitate să se rupă.

Păcatul este ceea ce ne separă de Dumnezeu, este ceea ce rupe acea unitate, SĂ VEGHEM!

”Și l-a dus afară și a spus: Privește acum spre cer și numără stelele, dacă ești în stare să le numeri; și i-a spus: Astfel va fi sămânța ta.” Ioan 15:5

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *