Va fi mult mai rău

Mă gândeam cum lumea s-a mobilizat cu venirea acestui coronavirus.

Orice mijloc de comunicare, în momentul de față, vorbește doar despre asta.
Artiști, sportivi, guvernanți, faimoși… toți folosesc rețele de socializare pentru a informa, pentru a alerta și unii, din nefericire, chiar pentru a conduce persoanele la panică cu gândul de a evita pierderea de vieți.

Desigur că este important să alertăm, să învățăm și să prevenim, ca vieți să fie salvate – nu există nicio îndoială, din acest motiv, de asemenea urmăm orientările autorităților.

Acum, imaginați-vă dacă toate aceste persoane s-ar uni de asemenea în același mod pentru ca, în loc să salveze vieți, să salveze SUFLETE?!

Cartea Apocalipsa, ce vorbește exact despre lucrurile ce se vor întâmpla, ne arată că acest coronavirus este doar o mică ”scânteie” în comparație cu ceea ce va veni – și începe cu următorul verset:

”Revelația lui Isus Cristos, pe care Dumnezeu i-a dat-o, pentru a ARĂTA robilor săi LUCRURILE CARE ÎN CURÂND TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE; și el a înștiințat și a trimis aceasta prin îngerul său, robului său, Ioan.” Apocalipsa 1.1

Dacă este scris. Dacă El deja a spus ceea ce se va întâmpla – și va fi mult mai rău decât ceea ce noi înfruntăm acum… de ce acele persoane nu se străduiesc la fel de mult pentru a evita pierderea SUFLETELOR???

Deoarece această revelație este doar pentru slujitorii Săi!

Din acest motiv, este responsabilitatea noastră ca SLUJITORI să facem mai mult decât ceea ce fac toate celelalte persoane în momentul de față pentru a evita ca sufletele să se piardă.

Ca Dumnezeu să ne dea forță, direcție și să ne ajute să înmulțim armata de slujitori.

A colaborat: Episcopul Celso Junior

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *