În așteptarea miresei Sale

Citește și meditează la mesajul de astăzi!

À espera da Sua noiva

„Dumnezeu, care în multe dăți și în diferite feluri, le-a vorbit odinioară părinților prin profeți, În aceste zile de pe urmă ne-a vorbit prin Fiul său, pe care l-a pus moștenitor a toate, prin care a și făcut lumile; Care, fiind strălucirea gloriei lui și întipărirea persoanei lui și susținând toate prin cuvântul puterii lui, după ce a făcut prin el însuși curățarea păcatelor noastre, s-a așezat la dreapta Maiestății în înălțime;” (Evrei 1:1-3)

Profeții erau purtătorii de cuvânt ai Dumnezeului Prea Înalt. Ei ne-au îndreptat către Moștenitorul Său, Domnul Iisus, care a fost dat ca jertfă pentru mântuire tuturor și, prin El, îl cunoaștem ca Tată, slava și puterea Lui.

Domnul Iisus a inaugurat Împărăția lui Dumnezeu dezvăluind voia Tatălui prin Cuvântul Său. El a împlinit totul și a cucerit pentru a ne da biruința asupra morții. Apoi S-a înălțat la cer și s-a așezat pe tron ​​lângă Tatăl. Și acolo rămâne El, așteptând ziua nunții cu Mireasa Sa, care a fost cumpărată cu sângele Său prețios.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *