Problema este a ta? Și REVOLTA la fel!

problemasProblema este a ta? Și REVOLTA la fel!

Atât problema cât și Revolta sunt netransferabile, ambele pornesc din fiecare individ.

Ce are cel mai mult ființa umană sunt problemele, care uneori se acumulează și se agravează, asta în cazul în care se ajunge la concluzia că nu există soluție.

Există un conflict constant în universul creștinilor, pentru că mulți se împart între ceea ce cred și ceea ce văd ochii lor. Ei cred în Promisiunile lui Dumnezeu, dar în viețile lor aceste Promisiuni nu au început să existe. Cu toate acestea, ceea ce ei nu știu este faptul că ele sunt absente din cauza lipsei Revoltei Inteligente!

Aplelarea la Credința Inteligentă înseamnă apelarea la Sacrificiu și Sacrificiul înseamnă să fac ce vrea Dumnezeu să fie făcut! Dumnezeu cere ceea ce este greu, ceea ce costă, ce necesită un efort extrem.

Când Ghedeon a oferit un ied, Îngerul l-a atins cu vârful toiagului și a dispărut.

Când Dumnezeu i-a cerut și el a oferit un taur, nu a dispărut nimic, ci a ars. Așa se întâmplă cu Credința Revoltătoare, ea se menține în ardere continuă, aprinsă, focul rămâne.

Dar stâlpul idolului și altarul lui baal au devenit cenușă și așa se va întâmpla cu problemele, cu lucrările răului în viețile celor care au o Credință Revoltătoare.

Dumnezeu a cerut ceea ce-l făcea pe Ghedeon să fie în dependență totală de El, pentru că, atunci când oferim ceva normal, care nu necesită încrederea noastră și ascultare, nu se întâmplă nimic; dar când prezentăm ce a fost cerut de Dumnezeu (Sacrificiu), flacăra se aprinde în interiorul persoanei și viața ei este luminată.

Lacrimile, problemele, greutățile, nimic dintre acestea nu-L mișcă pe Dumnezeu. Ceea ce-L face să se ridice în favoarea unei persoane este Revolta prezentată ca Sacrificiu-voluntar, pentru că Revolta este cea mai mare exprimare a Credinței conștiente și ca Dumnezeu să-Și poată exprima Acțiunea la maxim, eu trebuie să-mi exprim la maxim Credința (Revolta în formă de Sacrificiu). Doar așa, problemele pot fi rezolvate de Dumnezeu, adică, El acționează când atingem apogeul Credinței!

Dumnezeu este cu tine și noi la fel!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *