Revolta este începutul la toate!

revoltado1Nu există alt mijloc, deoarece mereu totul începe prin intermediul ei, prin a nu accepta o depresie prelungită și prin curaj pentru a inversa situația o dată pentru totdeauna.

Revolta este începutul, nu există altă posibilitate ca Dumnezeu să se manifeste dacă nu prin intermediul Credinței Revoltate! Dumnezeu a spus lui Ghedeon: ”Du-te cu acceastă forță și eliberează Israelul”, acolo a început totul, Revolta s-a aprins în interiorul său pentru a elibera, pentru a rezolva problema.

Toți vor să strige, să audă profeția, dar separarea are loc atunci când trebuie exprimată Credința: Sacrificiul.

Atunci când madianiții și popoarele din est au invadat pământul și au luat boii, oile, cămilele, măgarii, și nu au mai lăsat nimic; este mai mult decât clar că situația lor deja putea să fie rezolvată de ani de zile (prin intermediul sacrificiului Dumnezeului cel Viu).

Prin prezentarea iedului și azimilor, ….Ghedeon a prezentat condiția sa, dar când a făcut cel de-al doilea Sacrificiu cu taurul, Ghedeon a arătat maximul Credinței Revoltate.

Mulți prin intermediul sacrificiului făcut în felul său, arată condiția lor, de aceea nu exprimă maximul credinței lor (Sacrificiul pe care Dumnezeu îl cere). Dumnezeu nu avea nevoie de al doilea taur (Dumnezeu nu are nevoie de nimic), dar Ghedeon avea nevoie de manifestarea lui Dumnezeu, de aceea a prezentat taurul ce reprezenta toată dăruirea sa, toată forța, toată încrederea, ascultarea , revolta.

Omenește vorbind, nu exista nici o soluție, toți erau ascunși în peștere, gropi și fortificații deja de 7 ani și această situație ofensa Credința-Inteligentă a lui Ghedeon, deoarece el nu accepta să trăiască ca un laș, învins, nefericit, amărât.

Ghedeon era etichetat ca cel mai mic din familia cea mai săracă, dar Revolta l-a făcut să devină Judecător, prim-ministru al Israelului.

Pentru toți cei care Dumnezeu S-a manifestat și a rămas în evidență, au manifestat această caracteristică: CREDINȚA REVOLTATĂ MATRIALIZATĂ PRIN INTERMEDIUL SACRIFICIULUI.

Cei care nu se revoltă contra situației sunt sclavizați, oprimați și morți, și aceasta a fost condiția multora în fața problemelor. Astfel, nu este de-ajuns de a avea Revoltă, și este nevoie de Revolta Credinței, care este Sacrificiul voluntar, și doar atunci Dumnezeu se Manifestă și rămâne în evidență , în viața celor care Îl ascultă.

Când am o Credință-Revoltată, marea problemă pe care o înfrunt devine o mare oportunitate și opțiunea ca Dumnezeu să se Manifeste, pentru că Sacrificiul are putere doar dacă este însoțit de o Credină Revoltată.

Cei care nu au acesată Credință-Revoltată, nu au dispoziție pentru a Sacrifica, și de aceea trebuie să căutăm în Dumnezeu, deoarece doar El are capacitatea de a lumina în noi această Credință-Revoltată.

Dumnezeu e cu tine și eu deasemenea!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *