1 gram de separare

Era odată un om bogat ce avea o singură dorinţă ce consta în a reuşi să doboare cât mai multe recorduri mondiale şi astfel s-a decis într-o zi să parcurgă un drum de la Madrid – Spania şi până la Varşovia – Polonia.

El şi-a pregătit un mic rucsac şi înarmat cu portofelul său şi cu cartea sa de credit de platină, şi-a început drumul. Nu se grăbea şi astfel a decis să îşi vadă de drum cu toată calmitatea admirând peisajele şi oamenii pe care avea să-i întâlnească pe drumul său care trecea prin mai multe ţări.

Avea cu el şi harta sa pentru a se asigura din când în când că nu s-a abătut de la drumul cel bun şi că astfel, va putea ajunge la destinaţia dorită.

La un anumit moment dat, când s-a uitat pe hartă, a decis să facă o mică cotitură de la drumul normal ce îl ducea la doar 1 gram de detaşare de la drumul cel bun. El se gândea însinea lui: 1 gram nu va face nici o diferenţă şi nu are cum să mă împiedice să ajung la destinaţia potrivită.

După mai multe luni, exact în momentul când trebuia să ajungă în Polonia, şi-a dat seama defapt că ajunsese în Turcia. „Cum se poate una ca asta?!” – s-a întrebat el. Şi-a dat seama atunci că devină este acea mică deviere de la traseul original şi tot atunci a înţeles că o mică deviere te poate face să ajungi într-o cu totul altă destinaţie.

Nu lăsaţi ca nimeni şi nimic să vă fure privirea (atenţia) şi să vă scoată din drumul către destinaţia dorită, deviând astfel de la calea trasată către scopul dvs. Nu vă separaţi de Prezenţa lui Dumnezeu din cauza lumii care încearcă să vă corupă.

Întăreşte-te numai şi îmbărbătează-te, lucrând cu credincioşie după toată Legea pe care ţi-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta, nici la stânga, ca să izbuteşti în tot ce vei face. (Iosua 1:7)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *