Du-te!

Imaginează-ţi că eşti pe scaunul din faţă al maşinii alături de soţul tău, iar copii cântă fericiţi pe bancheta din spate. Ai plănuit vacanţa de vară şi camping-ul de luni bune şi radiezi de fericire văzându-ţi întreaga familie cu tine.

Soţul tău a avut destul timp pentru a se informa cum se ajunge la tabără şi chiar aşa, aţi imprimat anumite îndrumări, puncte de reper şi hărţi, doar pentru a vă asigura că nu vă veţi rătăci.

Începi să observi că drumul pare mai lung decât trebuia să fie şi soţul tău trage pe dreapta ca să ceară indicaţii despre cum să ajungă exact la camping. Începi să te îngrijorezi.

„Cu siguranţă că dacă el a cerut informaţii de trei ori în ultima oră, asta înseamnă că nu ştie unde ne aflăm” – te gândeşti tu.

În timp ce exemplul de mai sus este unul tipic al concediului de vară pentru multe familii, de asemenea, acesta este şi cazul multor persoane, privitor la viaţa lor în zilele de azi.

Am observat că oridecâteori se apropie câte o mişcare de credinţă, persoanele caută explicaţii ample şi au zilnic îndoieli pe care este nevoie să le clarifice. Adică, persoana caută să raţionalizeze ceva care trebuie făcut prin credinţă.

Un exemplu potrivit este momentul când Îngerul lui Dumnezeu l-a trimis pe Ghedeon la luptă şi unica explicaţie a fost doar aceasta: Du-te! Doar atât. El nu i-a spus să-şi pregătească un testament în caz că moare, nu i-a zis să facă o întrunire de familie cu ai lui pentru a vede dacă ei sunt de acord… Îngerul a spus: „Du-te” şi Ghedeon s-a dus.

Nu spunem nicidecum că persoana nu va avea niciodată o întrebare, dar cu privire la credinţă, persoana întotdeauna ştie ce are de făcut şi ea nu merge niciodată după credinţa altuia, dacă aceasta nu este şi credinţa ei.

De aceea, dacă aude glasul lui Dumnezeu spunându-i „Du-te!”, ea este ca un taur ce nu poate fi oprit şi nici nu are nevoie de opinii pentru a şti ce să facă.

Într-o campanie de credinţă, ori ai credinţă ca să sacrifici, ori nu ai. Şi dacă ai, atunci pentru tine nu există mii de întrebări la care ai nevoie să ţi se răspundă ci doar o singură siguranţă şi anume aceea că totul se va schimba prin revoltă şi sacrificiu.

Mergi înainte.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *