Reinventarea

Dacă unica unealtă pe care o ai este un ciocan, tendinţa ta ar fi aceea de a trata toate lucrurile ca pe nişte cuie.

Reinventarea este un cuvânt tipic zilelor noastre. Aceasta îşi are locul şi semnificaţia sa. Din timp în timp, cu toţii avem nevoie să ne separăm puţină vreme în mijlocul alergăturii noastre cotidiene şi să ne „reinventăm” viaţa. Unele întrebări sunt extrem de pertinente în astfel de zile. Întrebări ca: „Oare merg în direcţia potrivită?” „Ce vreau eu cu adevărat de la viaţă?” „Ce am nevoie să schimb la viaţa mea?”

Este foarte uşor să devii sclavul rutinei, trăind în fiecare zi sub aceleaşi standarde şi şabloane…neavând capacitatea de a stabilii nici o ţintă atrăgătoare şi provocatoare în cea ce priveşte viaţa dvs. Mulţi dintre noi ne asemănăm cu un şofer care conduce maşina pe o stradă plină de noroi. Roţile se învârt, dar totuşi, maşina nu se deplasează. Nu există nici un fel de propulsie spre a înainta. Noi creăm o anume mişcare însă aceasta nu este una spre avansare şi imediat după aceea ne dăm seama că nu există decât un minim progres către visele noastre.

Sunt multe lucruri în viaţa noastră care sunt mai presus de ceea ce putem noi controla. Dumnezeu ţi-a dat însă libertatea de a lua decizii ce îţi pot aduce beneficii incredibile în viaţă. Este nevoie însă, să fi deschis faţă de schimbare, să fi curajos şi să crezi într-un viitor larg deschis spre mai bine ce ţi se aşterne în faţă. Nu lăsa ca viaţa ta să capete o culoare cenuşie plictisitoare. Dacă reinventarea este importantă la variate nivele cum ar fi: la nivel guvernamental, la nivel de afaceri, etc. atunci este de menţionat că aceasta devine şi mai potrivită, în ceea ce priveşte teritoriul personal de viaţă.

Începeţi reinventarea personală…astăzi!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *