Ce să nu faci când cunoști un băiat

Iată o listă cu ce să nu faci la prima întâlnire cu un posibil candidat în a-ți fi iubit:

• Să nu conduci conversația. În loc să pui toate întrebările și să-l lași pe săracul om cu impresia că este intervievat, lasă-l să pună întrebările lui și în cazul în care el este foarte tăcut, lasă tăcerea să-l constrângă ca să fie forțat să converseze cu tine. Dacă el este interesat cu adevărat, se va strădui.

• Să nu fi intervievată. Aceasta este cealaltă extremă, când conduce doar el conversația și tu doar răspunzi la tot ce te întreabă. Pune și tu întrebări, de genul: “și tu?”

• Nu vorbi despre fostul tău prieten. Cine vorbește de fostul arată imediat că încă nu l-a uitat. Lasă această conversație pentru o altă etapă, când voi va trebui să vorbiți despre experiențele voastre amoroase ca celălalt să înțeleagă cine ești și dacă ești într-adevăr pregătită pentru o relație.

• Nu râde fără motiv. Femeia are această slăbiciune, ea lasă imediat să se înțeleagă că deja îi place de el doar când te uiți la fața ei… râde de tot, zâmbește cu gura până la urechi tot timpul, își plimbă mâna prin păr, face tot felul de gesturi corporale care ajung să-l încurajeze pe bărbat. Asta este rău, pentru că el se poate gândi că deja îți place de el și nu te mai cucerește! Fetelor, zâmbiți, râdeți, dar totul moderat- fiți discrete, vă rog!

• Nu-i spune în față că ți-a plăcut de el. Tu încă nu-l cunoști! Dacă el îți spune că i-a plăcut de tine, mulțumește-i și atât. Nu e nevoie să spui același lucru, ține acest as în mânecă, nu arăta că ești interesată, fii puțin misterioasă. Vei vedea că el va alerga după tine.

• Nu-ți da numărul de telefon. Lasă-l să știe unde vei fi pe parcursul săptămânii sau săptămânii viitoare ca el să numere zilele ca să te întâlnească din nou. Când începeți cu acele mesaje zilnice, săriți peste o mare etapă care face toată diferența în cucerire: dorul.

• Nu te duce repede pe Facebook ca să îți schimbi statutul!

Atunci ne vom valoriza? Lasă bărbatul să lucreze pentru voi- lor le place și aceasta va fi o mare motivație ca să alerge după voi și să facă ce nu se mai face în ziua de azi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *