Iertarea vă va elibera de o povară imensă

Citiți această poveste și reflectați care ar fi fost reacția dumneavoastră

Wave 3 News.300x200Micuța D’Arricka Green, de 5 ani, era într-o stație de autobuz cu bunica ei, atunci când a fugit, pe neașteptate, în stradă, și a fost lovită de un camion, în Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii. Potrivit ziarului New York Daily, martorii au spus că au existat mai multe tentative ale vecinilor de a scoate fata de sub vehicul, dar n-au putut s-o salveze.

Șoferul camionului, care era vizibil zdruncinat după incident, nu conducea cu viteză mare. După ce a fost eliberat de autorități, nedorind să-și dezvăluie numele, a ajuns acasă, dar, la câteva ore după aceea, s-a dus la locul accidentului pentru a-și cere iertare familiei lui D’Arricka. Mama fetiței l-a surprins cu o îmbrățișare (foto sus), ca un gest de acceptare a scuzelor. Fotografia a fost împărtășită de prezentatorii de la o televiziune locală și comentată pe rețelele sociale.

”Dacă iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre” (Matei 6.14)

A fost un accident, o fatalitate, dar chiar și așa, reacția mamei ar fi putut fi de mânie și revoltă. Totuși, ea n-a permis ca aceste sentimente s-o domine și a făcut ce mulți n-ar fi făcut.

Iertarea e cel mai bun mod de a vă elibera de o povară pe care, altfel, ar fi trebuit s-o cărați. Cine iartă, închide orice ușă amărăciunii și frustrării.

Dacă inima dumneavoastră este apăsată de vreo durere din trecut, care încă n-a fost uitată, ce ziceți să oferiți o îmbrățișare de iertare astăzi? Cu siguranță, vă veți simți ușurat și pregătit să mergeți mai departe.

Dacă doriți să vorbiți cu cineva despre asta, sunați la Linia SOS Spiritual: 021 255 7300 sau 0721 805 569.

Dacă iertarea v-a schimbat viața, împărtășiți cu noi experiența dumneavoastră, la comentarii.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *