Schimbare

Spațiul Femeii |
cópia-de-shutterstock_150193613-620x372

DOUĂ LUCRURI PE CARE ORICE CUCERITOR TREBUIE SĂ LE ȘTIE!

Puțini administratori ai marilor companii multinaționale participă la procesul de recrutare a colaboratorilor lor. Marea majoritate lasă această sarcină în mâna altora și așteaptă produsul final.

Cu Dumnezeu nu este așa. Pe lângă Administrator principal, El este Proprietarul organizației Sale. El știe ce caută la colaboratorii Lui și niciodată nu-i va lăsa pe alții să aleagă o persoană. El definește caracteristicile și le caută cu zel. El caută cuceritori și sunt două caracteristici pe care aceste persoane trebuie obligatoriu să le posede.

1.Dumnezeu caută persoane revoltate

Pentru că cel revoltat gândește ca El. Cel revoltat e capabil de orice lucru pentru a-și schimba povestea. Dumnezeu nu a lucrat niciodată cu un acomodat. Încearcă să indici un exemplu în Biblie despre o persoană care a prosperat stând așezată sau cu brațele încrucișate. Întotdeauna când Dumnezeu a văzut un erou de Credință descurajat, El l-a scuturat, la animat, dar nu a mișcat un pai cât timp acesta nu s-a revoltat. Asta înseamnă că Dumnezeu va lucra doar în parteneriat cu tine, când te revolți împotriva situației de doborâre pe care o trăiești.

2. Nu ne putem speria deloc de ceea ce vine împotriva noastră

Niciodată să nu fii disperat în fața unei situații care pare mai mare decât tine. Nu te lamenta, nici nu plânge pe la colțuri. Asta te va trage în jos și vei face ca dușmanul tău să crească înaintea ta. Trebuie să-i spui problemei că ea va fi următoarea ta mărturisire în Altar.

Toți s-au speriat de forța mării și a vântului, totuși Iisus, văzuse ce era după vânt, de aceea nu s-a intimidat de acea situație. Toți au fost uimiți când au văzut smochinul uscat, cu toate acestea, Iisus deja văzuse că se întâmpla asta. În loc să fi uimit de problemă, fă ca problema să fie uimită de Credința ta!

Observă bine! Arătând caracteristicile, Dumnezeu nu exclude pe nimeni, ci doar definește un standard, un profil, care va face din tine un cuceritor!

Dumnezeu să vă ilumineze!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *