Viziunea credinței inteligente

Spațiul Femeii |

blefaroplastia-cirurgia-de-olhos-620x413

Sunt ochii spirituali…

Ochi care pot vedea că lupta noastră zilnică nu este împotriva oamenilor, nici împotriva naturii personale corupte, ci contra puterilor spirituale ale răului din lumea invizibilă.

Persoana care are Duhul lui Dumnezeu este spirituală, are discernământ spiritual și folosește armele spirituale ca să învingă puterea spirituală a răului.

Și anume, Numele Atotputernic al Domnului Iisus; posturile, veghează în permanență și se roagă, și mai mult, are gândurile conectate cu gândurile lui Dumnezeu- Biblia.

Aceste exercițiu constant de credință neutralizează surprizele iadului și menține conștiința curată pentru credința practică.

Celor care nu sunt spirituali(carnali) le lipsește pecetea Duhului Sfânt și nu reușesc să-și dea seama de investițiile satanice din jur.

Această lipsă a viziunii spirituale i-a făcut să vizeze un obiectiv greșit. În loc să țintească în forțele răului cu armele lui Dumnezeu, ei luptă împotriva persoanelor folosite de cel rău prin forța brațelor; luptă împotriva corupțiilor firii pământești în loc să investească CU TOATĂ INIMA, CU TOATĂ PUTEREA, CU TOT SUFLETUL, CU TOT CUGETUL, ÎN FINE, TOTUL pentru botezul cu Duhul Sfânt.

”Căci noi nu luptăm împotriva cărnii și a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităților și a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cerești.

De aceea, luați toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteți rezista în ziua cea rea și, după ce ați făcut totul, să rămâneți în picioare.” Efeseni 6:12,13

EPISCOPUL MACEDO

Dumnezeu să vă ilumineze!

Părintele Lucian

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *