Ce spun dezastrele naturale despre sfârșitul timpurilor

O nouă gaură detectată în atmosfera Soarelui ar putea declanșa o creștere a vântului solar și ar putea lovi direct Pământul. Fenomenul a fost înregistrat de Institutul Geofizic Fairbanks al Universității din Alaska și este considerat o regiune „mai rece” a Soarelui datorită câmpurilor magnetice unipolare deschise, de unde scapă particulele care dau naștere vântului solar.

Pentru că este important:

Un astfel de fenomen spațial are loc atunci când Soarele este aproape de nivelul său maxim de activitate. Cu toate acestea, mai mult decât un eveniment natural aparent, efectele sale pot provoca un mare rău umanității.

Potrivit unor studii ale Institutului Național de Cercetări Spațiale (Incp), gaura coronară este responsabilă de formarea unor furtuni geomagnetice puternice care afectează direct mijloacele tehnologice prezente pe Pământ, putând distruge obiecte precum sateliții artificiali, interferă cu serviciile de telefonie și comunicațiile radio de frecvență înaltă, pe lângă faptul că contribuie la defecțiunea sistemelor electrice.

Deși evenimentul pare a fi mai mult o ispravă naturală, ar putea provoca daune grave Pământului și celor care trăiesc pe el. Furtunile geomagnetice pot spori un nivel ridicat de radiații la fel de letale ca radiațiile de la exploziile nucleare, care afectează și sistemul solar în general. Prin aceasta, pătrunderea unor astfel de energii generează riscuri puternice pentru sănătatea umană, cum ar fi alterarea cromozomilor și diferite tipuri de cancer.

Printre randuri:

În ochii multora, fenomene ca acesta sunt doar consecințe ale obiceiurilor proaste ale omenirii față de natură, totuși, Sfintele Scripturi clarifică faptul că la sfârșitul timpurilor vor exista semne mari care ar marca sfârșitul tuturor lucrurilor (Matei 24.3).

Pe lângă dezastrele naturale recurente văzute astăzi, alte semne subtile sunt indispensabile în numărătoarea inversă până la sfârșitul zilelor pe acest Pământ. Martorii mincinoși, războaiele și veștile de războaie, foamete, ciumă, suferințe, ură și, mai presus de toate, apostazia credinței sunt repere deja vizibile pentru ochii tuturor. Lumea se apropie de sfârșit.

”Fiindcă atunci va fi necaz mare, cum nu a fost de la începutul lumii până acum și nu va mai fi niciodată.” Matei 24:21

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *