Ce voce te ghidează?

Există 3 tipuri de voci care inspiră și ghidează ființele umane de-a lungul vieții lor. Fiecare dintre ele are o semnificație foarte puternică și, în funcție de cea de care ascultați, viitorul dvs. ar putea fi unul de succes sau eșec.

În timpul unei prelegeri recente la Congresul pentru Succes, episcopul a explicat care sunt acestea și efectele lor asupra vieții cuiva. Uite:

vocea omului

Rădăcina acestei voci este sentimentul. Toată ziua auzi voci: de la soț / soție, părinți, șef, angajat, știri TV, opinii etc. Și fiecare dintre ele este legată de o anumită emoție care poate duce la eșec.

„De exemplu, dacă îi spui unei cunoștințe despre proiectul tău de a deschide o afacere, ea poate aduce cuvinte negative, de înfrângere, care vor aduce emoții precum frică, nesiguranță”, a explicat Episcopul. Acest lucru i s-a întâmplat Domnului Isus însuși când a spus că ar trebui să meargă la Ierusalim și să moară (care era misiunea Sa) și Petru, în emoția sa, L-a mustrat (citește Matei 16: 21-23).

„Aceste voci duc la eșec, așa că trebuie să fi atent. Mulți oameni nu cred în capacitatea și succesul lor și vor să arunce o găleată de apă cu gheață pe încrederea lor ”, avertizează Episcopul.

vocea răului

Această voce vrea să rupă relația ta cu Dumnezeu și vine atunci când minunea este aproape. Poate veni ca un conflict, un gând care să te împiedice să faci ceva sau să te facă să renunți. Răul știe că răspunsul vine și va încerca să împiedice îngerii să sosească cu el în orice mod.

„Dacă vocea sau gândul te descurajează, te slăbește, te dezamăgește, nu este de la Dumnezeu și atâta timp cât îl asculți, vei fi prosternat. Protejați-vă de aceste voci, nu le ascultați, pentru că răul va încerca întotdeauna să vă perturbe viața și trebuie să fiți sensibil pentru a identifica ceea ce vine de la Dumnezeu și ce nu „, a avertizat el.

vocea credinței

Aceasta este vocea lui Dumnezeu, care îți dă putere, încredere, te ridică.

„Vocea aceea l-a făcut pe Lazăr să învie (Ioan 11: 41-44) și îți va învia viața. Vocea lui Dumnezeu ridică, întărește, încurajează, aduce certitudine și atunci când o urmărești, povestea ta se schimbă. Trebuie să vă hrăniți cu el ”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *