Cine este cel mai interesat ca oamenii să nu creada în Dumnezeu? Ceea ce nu iti spune nimeni…

Există astăzi o mișcare în lume pentru a eradica pe Dumnezeu din societate și pentru a ridiculiza credința creștină, precum, de exemplu, atunci când o școală din interiorul orașului São Paulo dă ordin profesorilor să nu vorbească în clasă absolut nimic care se referă la Dumnezeu, adică există un efort de a-L îndepărta pe Dumnezeu din viețile oamenilor. Cine este cel mai interesat ca oamenii să nu creada în Dumnezeu?

Evident, prima persoană interesată este diavolul. Diavolul, dușmanul lui Dumnezeu, nu vrea ca oamenii să creadă în El. Apropo, el lucrează astfel încât oamenii să creadă că nici Dumnezeu, nici diavolul nu există, pentru ca, dacă cred că Dumnezeu nu există, nu va trebui să-L respecte; iar dacă ei cred că nici diavolul nu există, nu se vor teme de el. Deci, diavolul este interesat ca oamenii să trăiască necredincioase față de Dumnezeu și că nici el nu există, astfel încât să fie liber să lucreze.

Din fire însă, oamenii vor să creadă în Dumnezeu, pentru că Dumnezeu a pus veșnicia în inima omului. Fiecare ființă umană are această sete de a-și cunoaște Creatorul, dar știind și acest lucru, diavolul înlocuiește credința cuiva în Dumnezeu cu idolii/dumnezeii falși. Și ce este un idol/dumnezeu fals? Este orice se idolatrizează sau ceea ce o persoana pune pe primul loc. Diavolul continuă să creeze acești idoli și zei pentru a le consuma atenția, timpul, energia, banii, efortul și scopul în viață.

Astăzi vedem guverne, de exemplu, care au ideologii care caută să ia locul lui Dumnezeu. Există guverne care interzic bisericile, dar tolerează criminalitatea, de exemplu; alții închid biserici sau împiedică deschiderea lor, dar deschid clinici pentru ca oamenii să se drogheze; sunt cei care arestează pastori, dar dau drumul bandiților; altele care interzic răspândirea Evangheliei la TV și radio, dar promovează conținut media care distruge familia și societatea pentru că au valori anti-creștine și anti-familie.

Deci sunt mulți oameni interesați ca oamenii să nu creadă în Dumnezeu, dar tu alegi pe cine vrei să crezi. Iisus a spus: „Oricine va crede și va fi botezat va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit” (Marcu 16.16). Există o luptă foarte mare pentru a-ți fura credința în Dumnezeu, dar credința ta este alegerea ta și a nimănui altcuiva. Nu uita asta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *