Credinţa definită

Episcopul Edir Macedo îi alertează pe cei care sunt în credinţă să vegheze şi să nu se lase duşi de emoţie

În adevăr, dacă, după ce au scăpat de întinăciunile lumii, prin cunoaşterea Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos, se încurcă iarăşi şi sunt biruiţi de ele, starea lor de pe urmă se face mai rea decât cea dintâi. (2 Petru 2:20)

Cu baza în versetul de mai sus, episcopul Macedo a vorbit la emisiunea transmisă pe IURD TV marţea aceasta la ora 11 despre importanţa ca lucrătorii să cunoască adevărul şi să nu se lase pradă capriciilor inimii.

„Dacă urmaţi capriciile inimii, veţi avea o viaţă de rataţi şi până la urmă traiul dvs se va preface într-o bucăţică de infern”, a spus episcopul Macedo.

În timpul emisiunii, episcopul a vorbit cu un fost lucrător care nu şi-a dat numele, dar care a afirmat că acum este departe de Dumnezeu. După ce a primit rugăciunea în care episcopul i-a pus mâna pe cap, răul care era în viaţa băiatului ce avea doar 21 de ani, a început să se manifeste. „Aceste duhuri necurate care acum au îngenuncheat, erau odată, în urmă cu milioane de ani, îngeri de lumină, mesageri, dar azi sunt în genunchi.

Vreau să vă atrag atenţia asupra acestui fapt: Băiatul acesta era în prezenţa lui Dumnezeu aşa cum sunt şi mulţi alţii, dar a renunţat la a-L cunoaşte pe Cel Preaînalt şi a fost învins, stadiul lui devenind mai rău decât cel de dinainte.” – a alertat episcopul înainte de a scoate demonii şi a-l elibera total pe băiat.

Episcopul a mai spus de asemenea că atunci când ai o credinţă definită, persoana nu mai depinde de ceilalţi ci doar de Dumnezeu. „Până şi regele David care era un om al lui Dumnezeu a dat greş în viaţa sentimentală, iar Solomon a avut 1000 de femei şi spunea că sufletul îi este bolnav de iubire. Toate astea din cauză că ei nu aveau definit ceea ce doreau”, a concluzionat dânsul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *