Creștin crucificat de Statul Islamic

resized_1593026_564Statul Islamic continuă să-i persecute și să-i tortureze pe toți cei care își mărturisesc credința în Iisus Hristos.

Esam a fugit din Qaraqosh când orașul a căzut în mâinile Statului Islamic și a relatat organizației non-guvernamentale “World Watch Monitor” cum a fost crucificat  de către extremiști cumnatul lui, în fața soției și a celor trei copiii.

Acesta mai povestește că a fost dat un ultimatum tuturor creștinilor: “Abandonează orașul, convertește-te la Islam, plătește taxa de protecție  sau vei fi mort. “Toți creștinii care au refuzat să cedeze la cererile SI au fost persecutați și uciși, așa cum explică Esam: “Fratele soției mele a fost crucificat de Daesh. El a fost crucificat și torturat în fața soției și copiilor care au fost obligați să asiste. I-au spus că dacă Îl iubea atât de mult pe Iisus, trebuia să moară ca El.”

Esam povestește cum i-au torturat extremiști cumnatul de la  ora 18 la 23, tăindu-i stomacul și lăsându-i măruntaiele afară. După aceea, au tras în el și l-au lăsat atârnat pe o cruce unde a murit.

Persecuții

“Suntem asupriţi în orice fel, dar nu zdrobiţi, luaţi prin surprindere, dar nu disperaţi, persecutaţi, dar nu părăsiţi, trântiţi la pământ, dar nu distruşi”(2 Corinteni 4:8-9)

Lumea poate să ne persecute  rău, dar nu ne poate lua bucuria și credința care vin de la Domnul, și cu atât mai puțin să anuleze promisiunea lui Dumnezeu că vom trăi cu El în bucuria și fericirea veșnică în gloria care va veni.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *