Cum este viziunea ta spirituală?

Dacă urmărești articolele de pe paginauniversala.ro, ai observat deja că nu există studii, informații sau cunoștințe umane care să se potrivească cu înțelegerea dată de Cel Preaînalt.

Până când o persoană nu caută de la El această viziune spirituală și înțelepciune, nu poate avea mintea lui Hristos. Și viața ta nu va fi ghidată de El, cu atât mai puțin vei avea Mântuire.

„Lucrurile acestei lumi sunt învățate de la facultățile mentale. Dar Biblia spune că lucrurile spirituale sunt discernute spiritual. Adică sunt dezvăluite de Dumnezeu. Există oameni care înțeleg totul, sunt adevărați genii. Dar sunt orbi și ignoranți atunci când subiectul este spiritual ”, a comentat episcopul Renato Cardoso, în timpul unei slujbe la Templul lui Solomon.

Orbirea spirituală

Biblia dezvăluie, de asemenea, persoana responsabilă de orbirea spirituală în viața majorității oamenilor, inclusiv în cadrul bisericilor:

„În care dumnezeul acestei lumi a orbit mințile celor ce nu cred, încât lumina glorioasei evanghelii a lui Cristos, care este chipul lui Dumnezeu, să nu strălucească peste ei.” 2 Corinteni 4:4

Zeul acestei lumi este diavolul și orbeste oamenii, astfel încât să nu vadă lumina Evangheliei. Le blochează înțelegerea, astfel încât să nu înțeleagă lucrurile spirituale.

„Un exemplu al modului în care face acest lucru este că persoana vede doar ziua de azi. Facturile pe care trebuie să le plătească, studiul, ceea ce este fizic, material. Dar ea nu poate vedea importanța a ceea ce este spiritual, viitorul sufletului. Și nu are rost să ne luptăm, să ne certăm pentru a încerca să o convingem. Este necesar să acționezi spiritual, pentru că este un demon care o orbeste. Este necesar să te rogi, să faci propozite, să expulzi acel spirit care îți blochează viziunea ”, a explicat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *