Cum să atragi Duhul Sfânt, Partea a 2-a

Vedeți aici celelalte 7 sfaturi de mai jos:
8 – Vorbește despre Dumnezeu celor suferinzi – Iisus a spus că nu trebuie să aruncăm mărgăritare înaintea porcilor. Asta pentru că atunci când oamenii sunt bine, ei cred că sunt autosuficienți. Deci, nu pierde timpul cu cei care cred că nu ai nevoie. Dar când vorbești despre Dumnezeu celor care suferă, atragi Duhul Sfânt.

Al 9-lea – Nu mai vizionați sau să vedeți imagini promiscue – Nu vă uitați la filme de groază și nu vedeți imagini care vă induc la promiscuitate. Potrivit episcopului Júlio, există oameni care au devenit depresivi și chiar stăpâniți răr vizionând rituale, văzând imagini pornografice și promiscue. Păzește-ți ochii, căci ei sunt lampa trupului nostru.

10 – Nu crede în dumnezeii falși – Crede în Dumnezeul Unic și Etern, Creatorul. Aceasta este prima poruncă. Când crezi numai în Creator, Îl atragi.

11 – Nu judeca oamenii după aparență sau clasa socială – Nu fă asta, pentru că Dumnezeu nu judecă ființele umane după nivelul lor social sau cultural. El vede interiorul.

Al 12-lea – Fii credincios lui Dumnezeu în primele roade – Onorează-L pe Dumnezeu mai întâi în toate și apoi El va fi atras și își va face locuința în tine.

13 – Nu te mai gândi la lucrurile greșite pe care le-ai făcut – În mod normal, când ne rugăm, pentru a ne întări credința, răul ne aduce în memorie lucruri greșite pe care le-am făcut. El face asta pentru a ne acuza, a ne rușina și a ne reduce la tăcere. Dar tocmai în acest moment trebuie să-ți intensifici și mai mult căutarea și lauda și să crezi că Domnul Iisus te-a iertat deja.

14 – Roagă-te pentru oamenii care îți doresc rău – Cu siguranță știi cine îți dorește rău. Așa că rugați-vă pentru acești oameni. Când facem asta, când îi cerem lui Dumnezeu pentru cei care ne urăsc – că Dumnezeu le va oferi aceeași oportunitate pe care ni s-a oferit –, Duhul Sfânt se simte atras de noi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *