Dumnezeu urăște ipocrizia

Sinceritatea atrage atenția lui Dumnezeu și asta le lipsește oamenilor.

Cei mai mulți dintre ei trăiesc cu pretenții, după aspectul și stralucirea acestei lumi și uită de sinceritate.

Poți fi cea mai rea făptură de pe fața Pământului, cea mai murdară și cea mai putrezită, dar dacă ești sincer, Dumnezeu îți va da o oportunitate, pentru că El caută oameni autentici, transparenți și puri, deși toți suntem păcătoși. .

Dumnezeu îi separă pe cei care sunt sinceri de cei care nu sunt sinceri. El a spus: ”… acest popor se apropie de mine cu gura lor și cu buzele lor mă onorează, totuși și-au depărtat inima de mine și temerea lor față de mine este învățată printr-un precept omenesc;„ (Isaia 29:13).

Acest tip de oameni este ceea ce există cel mai mult în biserici și religii: ipocriții. Când persoana este prefăcută, își dovedește singură că nu crede în Dumnezeu, în ciuda faptului că se află în interiorul bisericii, cântă laude, oferă ofrandă și înapoiază zeciuiala. Ea păstrează în sine urmele greșelilor sale, nu le mărturisește lui Dumnezeu și continuă machiată cu religiozitate. Asta a găsit Iisus la iudei. Iisus ia condamnat, mustrat și avertizat pe ucenicii și discipolii Săi, spunând: „…feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor” (Matei 16:6), care este ipocrizie.

Așadar, fă-ți o favoare: deschide-ți ochii și ai grijă să nu cazi sau să nu faci aceeași greșeală ca fariseii. Nu are rost ca oamenii să danseze chiar și pe muzică creștină, dar în adâncul lor poartă acest păcat în ei înșiși.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *