Eşti descurajat?

A fi descurajat este o caracteristică a celui ce nu este motivat, a celui ce nu are speranţă şi a celui care nu crede. Din ce cauză ai fost invadat(ă) cu acest sentiment care tu însuţi şti că nu-ţi va furniza nici un fel de bejneficiu?

ŢI-E SETE…

„Eu sunt Pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată; şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată.” (Ioan 6:35)

Setea aceasta este tocmai lipsa de dependenţă de Dumnezeu. Există o nesiguranţă, există teamă, îndoială…un adevărat infern înauntrul dvs.

De ce?

Credinţa dvs. nu are temelie; este circumstanţială. Trăieşti în dependenţa altora.

Ştiţi cum sunteţi în această clipă?

Sărac(ă).

În interiorul tău cauţi să fi „sărmanul(a)”, vrei ca lumea să te înţeleagă, să te compătimească şi să-ţi facă favoruri.

Dumnezeu nu va face nimic pentru tine pentru că el nu răspunde sentimentelor ci credinţei. Limbajul Lui este credinţa.

Atât eu cât şi tu, deja am plâns şi ne-am smiorcăit, dar Dumnezeu nu a făcut nimic atunci. Părea că suntem singuri şi poate că aşa şi era pentru că El nu comunică în acest fel cu noi.

Profitaţi de această bucată amară din viaţa dvs. şi experimentaţi credinţa în Dumnezeu, pentru că dacă am fi avut o altă alternativă, nu am fi fost niciodată decepţionaţi.

Eu ţin foarte mult la o vorbă pe care eu însumi am inventat-o: A întâlni greşeli este o oportunitate de a-mi schimba istoria vieţii. Aşa că drag cititor, faceţi şi dvs. la fel.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *