Evanghelizare în Almada

Duminica trecută, 10 septembrie, zeci de persoane s-au reunit la biserica din Almada ca să iasă pe străzi pentru o mare evanghelizare ce a fost organizată. În această zi au fost prezente mai mult de 100 de persoane care au străbătut străzile din „Cova de Piedade” şi centrul oraşului Almada, ca să spună oamenilor ce s-a întâmplat în viaţa lor şi să urmeze porunca Domnului Iisus care spune:

„…Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15)

Receptivitatea a fost foarte bună şi mulţi chiar au spus că nu au mai văzut niciodată ceva asemănător în oraşul lor. În rândul evangheliştilor, dispoziţia era la cote maxime şi doreau din tot sufletul să le ofere oamenilor ocazia pe care au primit-o şi ei la rândul lor de a-şi schimba viaţa. Oraşul a fost străbătut, oferindu-se tuturor celor întâlniţi în cale oportunitatea de a primi ziarul şi revista bisericii „Folha de Portugal” (Pagina Universală – (Pagina Portugaliei)) şi respectiv „Minha Oportunidade” (Oportunitatea).

La sfârşitul acestei mari evanghelizări, bucuria evangheliştilor era imensă datorită siguranţei că în acea dimineaţă au fost câştigate suflete pentru Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *