Focul Sfânt: Episcopul Edir Macedo va urca Muntele Sinai

Chiar având 74 de ani, Episcopul va urca cu cererile celor ce de asemenea vor să vadă minunățiile lui Dumnezeu în viețile lor. Află mai multe

Cu creșterea Locașului Duhului Sfânt și, ulterior cumpărarea canalului de televiziune Record, monopolul religiei și al comunicării din Brazilia era amenințat.

În fața ambelor, Episcopul Edir Macedo a devenit ținta numărul unu. ”Era o perioadă în care trebuia să umblu după mine cu o dovadă că am fost eliberat de la închisoare de către justiție. Și acest lucru din ce motiv? Pentru că predicam Evanghelia, relatează Episcopul în a doua carte din trilogia sa autobiografică Nimic de Pierdut.

Înaintea atâtor persecuții și inamici implacabili – și pentru că recunoștea că viața sa nu depindea de justiția oamenilor, ci de credință-, a venit inspirația și Episcopul a decis să urce pe Muntele Sinai pentru prima dată.

De ce Muntele Sinai? Deoarece a fost pe el unde Dumnezeu a vorbit cu Moise, și a anunțat eliberarea poporului Său ce era nedreptățit.

Nu există loc mai bun pentru a striga după dreptatea lui Dumnezeu.

Răspunsul a venit de pe Muntele Sfânt

”Îmi aduc aminte de aceea zi ca și cum ar fi azi. Am mers și am cărat sub brațele mele stive de foi de la exact 32 de acțiuni criminale împotriva mea și a Locașului Duhului Sfânt. Am organizat o listă cu numele celor ce ne-au atacat cu acuzații nefondate. Am urcat Muntele Sinai cu lacrimi. Plânsul era de durere și de revoltă împotriva acuzațiilor false.

Pe vârful muntelui, alături de colegii mei, am ridicat procesele la cer și am strigat după eliberare. Am implorat dreptate. Era necesar să se decidă situații drastice. Și Dumnezeu ne-a cinstit.

Unul câte unul, puțin câte puțin, toate procesele și acuzațiile criminale au fost învinse. Conform Judiciarului brazilian, majoritatea din inocență sau arhivate din lipsă de dovezi”, a relatat.

Încă odată Episcopul va urca Muntele Sinai, ce deja a devenit parte din istoria Locașului Duhului Sfânt, pe parcursul celor 42 de ani ai săi de existență. Urcările pe munte sunt relaționate cu marile cuceriri.

Și chiar la vârsta de 74 de ani, Episcopul va face acest efort, precum a făcut când era mai tânăr. În aceeași credință și dispoziție, crezând că, așa cum Dumnezeu S-a coborât pe Sinai pentru a face dreptate poporului Său în trecut, așa, de asemenea, va face în zilele noastre.

Participă de acest propozit de credință

Muntele Sinai este altarul natural, ”Muntele lui Dumnezeu”. A fost în acest loc unde Dumnezeu a pus picioarele Sale, un fel de punct de întâlnire între Dumnezeu și om.

Și DOMNUL a coborât pe muntele Sinai, pe vârful muntelui…” Exodul 19.20

Doisprezece episcopi, incluzând Episcopul Macedo, reprezentând cele aproape 130 de țări unde Locașul Duhului Sfânt este prezent, vor urca pentru a mijloci în favoarea persoanelor ce cred în Dumnezeu, ce nu acceptă să mai trăiască în ”sclavie” și vor să vadă împlinirea promisiunii lui Dumnezeu ce spune:

Iată, fac un legământ: înaintea întregului tău popor voi face minuni, așa cum nu s-au mai făcut pe tot pământul, nici în vreo națiune; și tot poporul printre care tu te afli vor vedea lucrarea DOMNULUI; căci este un lucru înfricoșător pe care îl voi face cu tine.” Exodul 34.10

Vrei să știi cum Dumnezeu se poate manifesta în viața ta de asemenea? Atunci, participă chiar astăzi la Catedrala Credinței din București sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai apropiat de tine.

În pregătire pentru urcarea pe Muntele Sinai

Pe parcursul Focului Sfânt, participă la concentrarea de credință promovată de episcopi și preoți, de luni până vineri, până pe data de 13 decembrie, prin Facebook-ul Catedralei Credinței sau al Părintelui Lucian.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

Eugenia Răspunde 9 decembrie 2019 la 21:30

Euvoiurcapemuntelesinai

Eugenia Răspunde 27 decembrie 2019 la 19:07

Euvoiurcapemuntelesinai