Învie cei care aud și practică Cuvântul

Este scris: ”Mâna DOMNULUI a fost peste mine și m-a dus în duhul DOMNULUI și m-a pus jos în mijlocul văii plină de oase”(Ezechiel 37:1) Ezechia a fost un om plin de Duhul Sfânt și Dumnezeu Însuși l-a luat de unde era și l-a așezat într-o vale de oase uscate, unde a continuat să-i slujească lui Dumnezeu.

Acele oase uscate s-au transformat, prin Cuvântul lui Dumnezeu, într-o mare armată de oameni ai Duhului Sfânt. Dumnezeu i-a vorbit profetului Său: „(…) Profețește asupra acestor oase și spune-le: Oase uscate, ascultați cuvântul DOMNULUI.”. (Ezechiel 37.4). Aceasta înseamnă că:

Dumnezeu ne duce într-un loc dificil pentru a transforma situația și că oamenii care trăiesc la marginea iadului pot fi înviați și pot primi Duhul pentru a fi folosit de El. Asta a făcut Dumnezeu cu Fiul Său, Iisus. El L-a scos de pe tronul Său și L-a așezat în mijlocul păcătoșilor, în valea oaselor uscate, unde El a învățat, a predicat, a murit și a înviat pentru a ne mântui.

Poate că și tu ești un sac de oase uscate, dar Dumnezeu este capabil să te facă o persoană cu o viață demnă de slava Sa.

Dumnezeu îți dă dreptul să trăiești, astfel încât să poți fi util în mâinile Lui. Aceasta este dorința Tatălui. Deci, dacă chiar și oasele uscate au auzit Vocea lui Dumnezeu, de ce să nu facem același lucru? Dacă vrei să ieși din această situație, ascultă și practică Cuvântul lui Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *