Obligat să Răspundă

„Cine se autopromovează îşi întârzie victoria pentru că forţează nota, arată că este nerăbdător, însă, cine îşi varsă sângele pe altar, şi se încrede în Dumnezeu, face ca sângele lui să strige către Dumnezeu, iar El, nu doar că îi va auzi strigătul, dar va fi şi obligat să dea un răspuns deoarece, sacrificiul este cea mai pură şi cea mai mare exprimare a credinţei”.

Aceasta a fost teoria pe baza căreia s-a realizat slujba de duminica trecută (29 mai) în Setubal, Portugalia. Aici persoanele au avut oportunitatea de a face un Pact cu Dumnezeu şi desigur, de a participa la Sfânta Cină.

A existat în această slujbă şi un moment cu totul deosebit, atunci când, membrii, evangheliştii şi lucrătorii au fost „decoraţi” cu Ulei Sfânt de către persoanele pe care, ei însăşi, le-au salvat pentru Dumnezeu

CdAS Setúbal
Av. 22 de Dezembro, nº96
2900-668 Setúbal
(antigo cinema)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

gigi Răspunde 3 iunie 2011 la 10:53

IISUS HRISROS A ZIS: MILA VOIESC IAR NU JERFA.!!!??? NAM VENIT SA-I CHEM PE CEI DREPTI CI PE CEI PACATOSI LA POCAINTA.IN CREDETIVA IN MAICA DOMNULUI FACETIVA SEMNUL SF CRUCI SUFLAREA CEA DE VIATA DATATOARE.IATA CE SE SPUNE:IN ZILELE MAI DE PE URMA VOR VENI MULTI PROROCI MINCINOSI SI VOR FACE MINUNI MARI,IN NUMELE MEU DAR CINE VA RAMANE STATORNIC IN CREDINTA LUI PANA LA CAPAT VA FI MANTUIT.