Produceţi-vă minunea

Episcopul Edir Macedo încurajează poporul din Africa de Sud să folosească
autoritatea pe care Iisus ne-a dat-o, pentru a-şi depăşi problemele.

„Când crezi în Iisus şi ai o anumită conexiune cu El, tot ceea ce se presupune a fi imposibil, devine posibil. Credinţa pe care iisus Hristos o posedă este aceiaşi energie pe care o ai şi tu înauntrul tău. Acesta a fost mesajul transmis de către Episcopul Edir Macedo, fondatorul Bisericii Universale, în cadrul slujbei pe care acesta a realizat-o în Locaşul Crdinţei din Khayelitsha, oraşul Kape Town din Africa de Sud. (duminica trecută: 9 octombrie)

Episcopul i-a încurajat pe toţi cei prezenţi să folosească autoritatea pe care Iisus le-a dat-o  pentru a învinge problemele pe care le înfruntă în viaţă. El a dat ca exemplu, povestea biblică a smochinului care s-a uscat din Marcu 11:20.

„Iisus a blestemat smochinul… Să presupunem că dvs. aveţi mulţi smochini în viaţa dvs. Poate că acestea sunt problee familiale, boli sau dificultăţi economice. Prin intermediul acestui pasaj biblic ne este descoperit secretul biblic. Tu ai credinţa pe care a avut-o Iisus ca să realizezi ceva asemănător. Când vreţi să vă atingeţi un ţel, trebuie să vă folosiţi de toată forţa, energia şi capacitatea; asta vă propulsează către realizarea viselor dvs. Aveţi puterea de a vă depăşii toate problemele atunci când vă folosiţi de numele lui Iisus.” – a afirmat el.

Episcopul Edir Macedo a continuat spunând că atunci când persoana, are aceleaşi gânduri cu ale lui Dumnezeu, atunci, Duhul Sfânt este cu ea. „Când puneţi Cuvântul lui Dumnezeu în practică, nimic nu vă poate opri sau împiedica de a cuceri ceea ce doriţi. E de ajuns un singur cuvânt şi viaţa dvs. se va schimba.” – a subliniat el.

El i-a sfătuit pe cei prezenţi să nu depindă de rugăciunile preoţilor şi episcopilor şi i-a învăţat pe toţi să se folosească de această putere pe care o avem cu toţii înauntrul nostru şi cu care putem să ne realizăm visele. „Sunt multe persoane care cred în Iisus, dar puţine au ceea ce El ne-a promis. Majoritatea vor ca altcineva să facă ceea ce ele pot face.” – a afirmat episcopul.

După această slujbă, mai multe persoane au avut mărturisiri de spus. Doamna Yolisa de exemplu, a spus că mesajul acesta a ajutat.o foarte mult. „Eu am învăţat că am puterea de a-mi depăşi toate problemele pe care le am. Am instrumentul necesar în mâinile mele şi îl voi folosi ca să îmi văd visele împlinite. Eram foarte emoţionată chiar şi după plecarea episcopiului de pe altar. Chiar dacă nu l-am atins, am primit energia lui Dumnezeu şi de acum, mult mai multe minuni se vor produce în viaţa mea.”




Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *