Punerea credinței în altarul corect

Focul Sfânt este un moment de decizie pentru cei care își doresc o transformare completă a vieții. Și sunt oameni care au multă credință, dar au pus-o pe altarul greșit. Ei și-au practicat credința într-un mod care nu aduce rezultate. De aceea trebuie să ne prezentăm la Altarul lui Dumnezeu, așa cum a făcut profetul Ilie.

În primul rând, este important să înțelegem că Dumnezeu îi ascultă pe toți. Ilie nu a fost auzit pentru că era deosebit, ci pentru că și-a manifestat credința pe care o avea pe Altarul Celui Veșnic. După cum explică Biblia: „Ilie a fost un om supus acelorași pasiuni ca și noi și s-a rugat să nu plouă și timp de trei ani și șase luni nu a plouat pe pământ”. Iacov 5:17

„Atunci, când vedem mărturii din ziua de azi, aceastea dovedesc că Dumnezeu este același, Ilie a făcut această provocare pentru a dovedi că Dumnezeul pe care l-a slujit a fost același Dumnezeu al lui Avraam, același Dumnezeu din trecut. Și astăzi, dorim și ca acest Dumnezeu să fie văzut ca Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Ilie. El este la același. Dar trebuie să avem o credință asemănătoare”, a punctat episcopul Adilson Silva, în cadrul programului Rugăciunea de la miezul nopții.

„Mulți oameni au avut multă credință, dar pe un altar care nu aduce răspuns, care nu oferă atenție, care nu aduce ca rezultat nimic în viața lor. Și nu vorbim despre asta ca o critică la adresa vreunei religii, pentru că includem aici evanghelia. Nu criticăm religiile. Facem un apel la inteligență, la raționament, astfel încât să vă dați seama, să vă întrebați. Acum, dacă ceea ce am invocat este real, acest Dumnezeu este adevărat, de ce nu am avut un răspuns? Deci aceasta este întrebarea. Pentru că Ilie le-a arătat profeților lui Baal că ei căutau „dumnezeul” greșit și de aceea nu a existat niciun răspuns. Și așa toată nenorocirea, foametea extremă care se întâmpla în acel moment. Dar a durat doar câteva secunde pentru a-l invoca pe Dumnezeul Viu și a existat răspuns. Deci, aceasta este propunerea marelui „Focul Sfânt din Israel pe Muntele Carmel pe Altarul Deciziei”, pentru ca oamenii să poată găsi acest Dumnezeu care răspunde. Oameni care au credință, dar nu au văzut răspunsul credinței. Pentru că au pus această credință pe altarul greșit”, a spus Episcopul Renato Cardoso.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *