Să crezi sau să nu crezi?

Ce spun alegerile tale despre viitorul sufletului tău? Citește și înțelege!

Viața veșnică începe cu botezul cu Duhul Sfânt, promisiunea Domnului Iisus pentru cei care, cu adevărat, cred în El. Și să crezi sau nu este o alegere a ta!

Ce spune Cuvântul lui Dumnezeu?

”Oricine crede în El nu este judecat, dar cine nu crede a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. Și judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.” Ioan 3.18-19

Dintre toate păcatele, necredința este o urâciune în ochii lui Dumnezeu. Din acest motiv, cine nu asuma credința sa în Domnul Iisus, oricât de corectă pare a fi conduit sa în fața oamenilor, prin alegerea sa proprie va înfrunta condamnarea. Totuși, cei care cred în Domnul Iisus – asta înseamnă, ÎL ascultă – de trup, suflet și duh primesc de la Dumnezeu garanția Vieții Veșnice.

Înțelege:

Iisus nu a venit pentru a salva lumea, ci pe cei care aleg să urmeze Cuvântul lui Dumnezeu și își modelează viețile de accord cu voința Lui în toate locurile în orice situație. Asta înseamnă să crezi!

Diferit de cine pur și simplu crede că Dumnezeu există, cine crede în EL se dăruiește, proritizează pe Dumnezeu și renunță complet la lume și la obiceiurile sale. Din acest motiv, nu te înșela: tu poți chiar să și crezi și să umbli ”correct”, dar doar cine crede în EL cu adevărat primește Duhul Sfânt și primește Împărăția Cerurilor.

O oportunitate fără egal:

Dacă tu decizi să crezi în El cu adevărat și să asumi credința ta în Domnul Iisus, de pe 11 pe 31 martie, participă la Postul lui Daniel. O oportunitate unică de a se deconecta complet de lume și să primești Duhul Sfânt. Urmărește emisiunile noastre prin mijloacele de comunicare ale Locașului Duhului Sfânt și află mai multe.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *