Semne în CdAS Trajouce

Duminică, 11 septembrie, o dată marcantă la nivel mondial, a fost de asemenea o zi marcantă pentru cei care au crezut în semnele lui Dumnezeu. La CdAS din Trajouce – Portugalia, Adelaide Silva a povestit semnele negative de care a avut parte în viaţa ei.

„Până de curând, nu reuşeam să dorm noaptea, iar dimineaţa mă trezeam fără aer. Ziceai că urma să mă sufoc” – povestea ea emoţionată. „Ziua eram obosită pentru că nu mă odihneam noaptea, eram nefericită şi deprimată sentimental pentru că nu aveam grijă de soţul şi de copii mei.

Viaţa mea financiară era un haos, nu ne ajungeau banii până la următorul salariu şi părea că banii se scurg printre degete neajungând pentru nimic…”

Domnul Alexandre şi fiul său, Ricardo, mărturisesc că nu se simţeau bine acasă pentru că de acolo lipsea pacea, era dezbinare şi certuri constante. Dependenţa de tutun era în viaţa domnului Alexandre de a vârsta de 14 ani. Căminul acesta era distrus.

Adelaide nu s-a conformat şi astfel a ajuns la CdAS din Trajouce. A auzit Cuvântul lui Dumnezeu, s-a dăruit 100% lui Dumnezeu şi a participat la Campania Focul Sfânt din Israel făcând un sacrificiu adevărat. Ea a văzut în urma acţiunilor sale Semnele lui Dumnezeu în viaţa ei.

După toate acestea, Adelaide a reuşit să doarmă bine şi nici nu se mai sufocă. Familia ei este unită şi foarte fericită; cu toţii se simt bine acasă, viciile s-au sfârşit şi la fel şi problemele financiare.

„A fost o mare transformare în viaţa şi în familia mea, iar soţul meu este mărturia acestui lucru. Eu mergeam la biserică singură înainte, dar azi suntem cu toţii aici: eu, soţul meu şi copii noştrii. Acum pot spune că eu şi casa mea Îl slujim pe Dumnezeu. Înafară de asta, soţul meu şi-a făcut mai mult simţită prezenţa acasă şi este foarte atent cu mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a făcut!”

Adelaide şi Alexandre Silva

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *