Sfânta Împărtășanie și predare

Miercuri, 24 martie, Episcopul Edir Macedo, împreună cu Episcopul Renato Cardoso, au realizat slujba de Miercuri, Școala Credinței Inteligente, în direct, de la Templul lui Solomon.

În timpul slujbei, episcopul Edir Macedo a vorbit despre importanța și seriozitatea Sfintei Împărtășanii. Episcopul a învățat că mulți au avut o viață dificilă, „pentru că au participat nedemn la Sfânta Împărtășanie”.

El a subliniat, de asemenea, că Sfânta Împărtășanie, ca și căsătoria, este un simbol al legământului. „Biblia spune că atunci când un bărbat se alătură soției sale, ei sunt un singur trup. Deci, când mâncăm carnea lui Iisus, devenim una cu El și ce implică aceasta? Sacrificiul. Sacrificiul vieții de necăsătorit (fără legământ și compromis), care a fost ușoară. Jertfa de a trebui să ne lăsăm voința deoparte, pentru a face voia Celui care s-a unit și a devenit un singur trup cu noi”, a comentat Episcopul.

La rândul său, episcopul Renato a subliniat că, așa cum o ființă umană își adaptează viața la realitatea sa de căsătorită, trebuie să o facă de asemenea atunci când decide să-L accepte pe Domnul Iisus. Din acest motiv, „persoana care s-a dat la plăceri, nu mai face asta, pentru că trupul ei devine al Lui”.

Cu toate acestea, mulți nu au reușit să ducă o viață de uniune cu Dumnezeu, pentru că au trăit în păcat. Și aceasta, potrivit episcopului Edir Macedo, separă ființa umană de Dumnezeu. „Păcatul bate în conștiința noastră. Ne face să ne simțim căzuți. {…} Păcatul creează îndoială și îndoiala aduce separarea de la Dumnezeu și de la credință ”, a spus Episcopul.

Din acest motiv, ființele umane trebuie să se sacrifice mereu pentru a menține o relație cu Dumnezeu. „Iisus a făcut jertfa Sa pentru mine. Acum, trebuie să-mi fac sacrificiul. Jertfă care îmi va garanta o credință palpabilă, o credință inteligentă ”, a comentat episcopul Macedo.

Sfânta Împărtășanie a Deciziei

Pentru ca oamenii să se poată preda cu adevărat lui Iisus, pe 4 aprilie va avea loc Sfânta Împărtășanie a Deciziei, care, potrivit episcopului Renato, este pentru cei care nu știu nimic despre Dumnezeu, precum și pentru cei care sunt departe de biserica.

Episcopul Edir Macedo a considerat, de asemenea, că este necesar ca persoana care dorește să se predea să lanseze toate greșelile și deșertăciunile pe Altarul lui Dumnezeu” și să creadă că, în timpul Sfintei Împărtășanie, „Duhul Sfânt va coborî și o va face o nouă creatură” , a finalizat.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *