Strigăt de credință în Japonia

Mii de familii au fost transformate în țară

Duminică, pe data de 16, mii de persoane au participat la Cenaclul Duhului Sfânt din Hamamatsu, în Japonia, pentru a-I cere lui Dumnezeu încetarea durerilor, incertitudinilor și suferințelor.

Cu această ocazie, episcopul Marcelo Rocha, responsabil de lucrarea CdA în acel loc, a strigat în favoarea tuturor celor care au participat la Focul Sfânt din Israel, hotărând ca măreția lui Dumnezeu să se manifeste în viața fiecărui participant.

Pe parcursul mesajului, episcopul a citit pasajul biblic relatta în cartea lui Luca (13:1-5), evidențiind  că moartea ajunge fără să anunțe și poate atinge orice persoană. ‘’Domnul Iisus a avertizat că toți trebuie să se căiască ca să nu piară. Mulți sunt vii, dar pentru Dumnezeu sunt morți spiritual. Când persoana se căiește de păcatele sale și Îl acceptă pe Domnul Iisus ca Mântuitor, ea ‘’învie’’, are o nouă viață cu Dumnezeu’’ a afirmat.

S-a făcut și o rugăciune specială pentru cupluri, care au fost orientate cum să obțină o relație fericită. ‘’Cu 21 de ani de căsătorie, iubirea mea pentru soție a crescut în fiecare zi. Au fost certuri, neînțelegeri, dar Dumnezeu a transformat relația noastră. După Dumnezeu, ea este mai importantă decât tot pentru mine’’ a constatat episcopul.

Prezentă la slujbă, Alexandra Camargo (foto stânga alături de familie)  știe  ce înseamnă să suferi de mică. Din copilărie, a luat cunoștință de infidelitatea  conjugală a tatălui. ‘’Am văzut-o pe mama suferind în tăcere, închizându-se în cameră cu zilele și această imagine m-a marcat și m-a însoțit ca o fantasmă. Despărțirea părinților mei  a fost o fază teribilă. Chiar fiind copil, eu doream mult moartea’’ își amintește ea.

Alexandra a devenit o adolescentă revoltată, pentru că nu dorea să sufere așa cum a suferit mama ei. Mult timp s-a gândit că nu va găsi persoana ideală.’’ După câțiva ani m-am căsătorit cu cel mai bun prieten, crezând că acea fericire era pentru totdeauna. Totuși, nu a durat mult și problemele au început să apară. Am fost ținta invidiei și atât de visata mea căsnicie s-a prăbușit’’, își amintește.

În totalitate fără direcție, Alexandra a decis  să meargă să locuiască în Japonia. Totuși, problemele ei s-au înrăutățit, pentru că acolo,  își vedea soțul petrecând sfârșiturile de săptămână în afara casei, mereu găsind scuze să iasă, lăsând-o singură.

‘’Nu mai suportam să mențin o căsnicie de aparență. Nu mai știam ce să fac, nici nu mai aveam forțe să lupt. Îmi vedeam familia distrugându-se și nu reușeam să fac nimic decât să plâng’’ povestește ea.

O speranță a apărut în viața ei, când a început să participle la slujbele de la Cenaclul Duhului Sfânt. ‘’ La o campanie Focul Sfânt m-am lansat, pentru că nu mai suportam atâta suferință. Eram obosită și vroiam mult o schimbare’’, relatează .

Schimbările au avut loc. Dumnezeu a onorat sacrificiul Alexandrei, salvând căsnicia ei. ‘’El mi-a eliberat soțul de la moarte și l-a transformat. Azi, el este o persoană minunată cu care am plăcerea să-mi împart viața. Este un prieten, tovarăș și iubitul meu veșnic’’ își amintește ea.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *