Timpul lui Dumnezeu

Când va fi manifestat timpul lui Dumnezeu?

Hmmm! Dacă timpul Lui încă nu a ajuns, atunci El este cel care controlează. Controlează nerăbdarea, teama, etc.

Timpul lui este concretizat în perioada aceea când Iisus era pe pământ şi a fost crucificat.

Cum ai fi acţionat dacă ai fi ştiut că tu trebuie să faci ceva la fel de dificil?

Iisus Hristos, când a fost pus pe acea cruce, a făcut asta pentru a fi sacrificiul lui Dumnezeu pentru fiinţa umană. Dumnezeu nu ne-a iubit doar cu cuvinte ci ni L-a dat pe Propiul Său Fiu să moară pentru noi.

Cum crezi că s-a simţit Dumnezeu când L-a văzut pe Însuşi Fiul Său că este pus pe cruce pentru păcatele pe care nu Le-a făcut El.

Păcatul este ceea ce desparte omul de Dumnezeu. În acele zile şi clipe Iisus era separat de Tatăl din cauza dragostei Lui pentru mine şi pentru tine. A fost foarte dureros pentru Amândoi… Şi pentru Dumnezeu Tatăl şi pentru Dumnezeu Fiul.

El a făcut asta pentru a ne salva. El ne-a spălat de păcate, ne-a curăţat de boli ş.a.m.d.

Dar de ce vă spun toate astea? Nu ştiţi?

Eu cred că mulţi deja ştiţi aceste lucruri, dar nu ştiţi cu propria viaţă. Acest sacrificiu al Domnului Iisus şi al Tatălui Ceresc este acelaşi pe care trebuie să-l fac pentru mine însumi pentru a putea primi sacrificiul Divinităţii. Nu doar pentru că voi afla ceva, pentru că voi căpăta cunoştinţă, voi obţine o schimbare în povestea vieţii mele. Aceasta se produce atunci când eu sunt dispus să-mi asum responsabilitatea şi poziţia acţionând aşa cum trebuie.

Cum?

Când accept adevărul. Văd clar greşeala înaintea mea şi îmi asum răspunderea în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor. Atunci, devin capabil e a-l accepta pe Hristos într-adevăr.

tot ceea ce a luat Iisus asupra Lui pe cruce, iau şi eu atunci când îmi asum greşeala. Cât timp nu-mi asum greşelile eu Îl condamn la fel cum au făcut-o şi religioşii.

Din cauza aceasta eu spun: A descoperii greşelile nu mai este o greutate ce apasă pe mine ci o oportunitate de a mă schimba. Dar, pentru cel ce nu şi L-a asumat pe Hristos,totul este foarte ruşinos, umiliant, apăsător. El ajunge să dea vina pe ceilalţi pentru viaţa pe care o trăieşte.

Timpul lui Dumnezeu se manifestă atunci când eu îmi recunosc greşelile, păcatele şi eşecurile. Aşa este…El poate să ne salveze.

Îţi mulţumesc Doamne Iisus pentru că m-ai învăţat în toţi aceşti ani de minister să îmi asum, credinţa în Tine, pentru că ştiu şi nu din auzite că timpul Tău se manifestă în mine.

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *