Vedeți cum a fost Strigătul Diferenței

În această sâmbătă (8/01), episcopi și preoți din toate țările în care există un Locaș al Duhului Sfânt s-au adunat la Templul lui Solomon, în partea de est a capitalei Sao Paolo, pentru a participa la marele Strigăt al Diferenței, care a fost transmis în direct și pe rețelele de socializare ale Locașului. Cu această ocazie, au prezentat cererile oamenilor care și-au oferit viața pe Altarul lui Dumnezeu, la ultima campanie a Focului Sfânt.

Întâlnirea specială a început la ora 9:30, cu intrarea triumfală a Chivotului Legământului spre Altarul Templului. Până la sosirea sa, Arca a călătorit de-a lungul unui coridor format din sute de lucrători.

Cu Chivotul Legământului pe Altar, episcopul Renato Cardoso a realizat o rugăciune pentru toată lumea. Un moment special a avut și episcopul Adilson Silva, care a cerut vindecarea bolnavilor, eliberarea și Botezul cu Duhul Sfânt. Atunci episcopul Júlio Freitas a mai cerut ca Duhul lui Dumnezeu să acționeze și să i-a în posesie, în toate domeniile, în viața oamenilor și, mai ales, în caracterul fiecăruia. Episcopul Sergio Corrêa a cerut ca transmisiunea.

Moment Special

Prin intermediul unui apel video, episcopul Edir Macedo a vorbit despre faptul că s-a bucurat și și-a amintit de o perioadă în care s-a rugat lui Isus cerând un suflet. „M-am rugat printre lacrimi și suspine pentru că am fost dezamăgit de un suflet care mi-a întors spatele. M-am bucurat pentru atâția care s-au înmulțit. Pe de altă parte, ne pare rău, pentru că mulți alții s-au rugat în anii anteriori aceluiași Dumnezeu, dar, din cauza abaterii sau caracterului au plecat, iar astăzi sunt afară”, a spus el.

Prin versetul biblic cuprins în Sfintele Scripturi din Ieremia 31, episcopul Edir Macedo a explicat despre cei rătăciți care nu au rezistat, în ciuda predicării Evangheliei și a predicării Cuvântului lui Dumnezeu. „Ei au crezut că munca este suficientă pentru a le spăla păcatele. Cu asta, ei și-au invalidat legămintele cu Isus și s-au fost pierduți. Așa că ai grijă. Evaluează-ți viața, mântuirea și sufletul tău”, a avertizat Episcopul.

Sfințirea Mirului
Tot în cadrul mesajului, Episcopul Renato a vorbit despre importanța meditației zilnice în Cuvântul lui Dumnezeu. Imediat după aceea, toată lumea a putut să urmeze sfințirea mirului, marcând un alt moment important al Strigătului Diferenței. Uleiul, care va fi folosit pentru a da viață și sănătate celor care sunt unși, va fi oferit într-un flaconaș – gratuit – oamenilor pe 30 ianuarie, în toate Locașurile Duhului Sfânt.

Să nu fiți împiedicați să vă rugați

Tot în cadrul Strigătului Diferenței, Episcopul Renato Cardoso a evidențiat problemele din ziua de azi și ceea ce ne împiedică să ne rugăm. Printre acestea, lenea și prezumția de a crede că Dumnezeu știe deja de ce avem nevoie.

Între timp, Episcopul a vorbit despre cele trei zile de post care încep, mâine, pe 10 ianuarie și despre importanța pe care o are în viața fiecăruia, pentru că numai Dumnezeu este în stare să ne izbăvească de dușmanii noștri.

Mai mult, Episcopii, Preoții și oamenii din viața publică și-au plecat genunchii, au îngeuncheat pe Altar și s-au rugat pentru orașe, țară și toate neamurile, cerând mila lui Dumnezeu pentru toți.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *