Weekend solidar în Portugalia

Sâmbăta trecută, 3 septembrie, Inima de Aur, grupul de lucrări sociale al CdAS, as realizat încă odată alături de Crucea Roşie din Portugalia, o mare donaţie de sânge. De această dată, totul a avut loc în CdAS-ul din zona Almada.

Zeci de persoane s-au strâns la locul menţionat mai sus şi prin gestul lor generos, au putut ajuta alţi zeci de oameni aflaţi în mare nevoie d.p.d.v. medical. Această lucrare este una în care întotdeauna, membrii CdAS demonstrează a fi extrem de solidari şi plini de voinţă în a-şi ajuta aproapele.

Duminică, 4 septembrie, de asemenea a fost o zi importantă a acestui grup de solidaritate care a organizat o masă de binefacere alături de membrii CdAS din Almada cu scopul de a strânge fonduri pentru grupul de copii al bisericii integrante CdAS. Un număr mare de localnici a fost prezent la acest eveniment.

Rezumnd, a fost un sfârşit de săptămână al solidarităţii la Centrul de Ajutor Spiritual din zona Almada – Portugalia, weekend la care au fost implicaţi membrii bisericii, lucrătorii şi grupul de tineri al CdAS.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *