Comunitate nevoiaşă în Brazilia

Comunitatea sărăcăcioasă  nemţească, localizată la nord de Rio de Janeiro, este recunoscută la nivel mondial pentru acţiunile de combatere a traficului de droguri ce sunt susţinute de poliţie şi armată. Ei au reuşit să prindă dealerii la sfârşitul anului precedent, după doi ani în care criminalitatea a dominat.

Chiar şi după înfiinţarea Unităţii de Poliţie pentru Pace, unii dintre traficanţi au încercat să se întoarcă la infracţiunile lor.

Pentru a evita reînceperea războiului în zonă, Centrul de Ajutor Spiritual, a realizat duminica trecută Ziua Păcii, ce a fost realizată chiar în comunitatea germană. Au fost prezenţi cântăreţi, s-au făcut rugăciuni şi s-au dat orientări şi sprijin social localnicilor prezenţi.

Înainte ca evenimentul să înceapă propriu-zis, au fost prestate servicii de sănătate gratuite, precum, luarea tensiunii arteriale, tratarea cu flor a dinţilor şi de asemenea s-au oferit indicaţii şi orientări în ceea ce priveşte viaţa profesională.

La acest eveniment, au luat parte, mai mult de 5000 de persoane ce i-au susţinut pe cântăreţii: Janaína Brandão, Giselle Nascimento, Marquinhos Gomes, Francine Rocha, Jailson Duque şi pe mulţi alţii.

Senatorul Marcelo Crivella a fost şi el prezent şi ne-a reamintit de marele succes al carierei sale de cântăreţ, deschizând evenimentul cu faimosul hit „Perfume Universal”.

Senatorul a cântat 8 melodii alături de trupă, dar, a făcut de asemenea şi un discurs în care a subliniat cât de important este ca duminică după-amiaza, familiile să se poată reuni fără a le mai fi frică de zona traficanţilor.

„A instigat la cofraternizare în vederea iniţierii unei noi faze a comunităţii germane. Acum, persoanele se pot reuni în piaţa publică fără teama impusă de traficul de droguri.”

Înainte de a încheia această campanie, senatorul care este şi episcop al Bisericii Universale, a făcut rugăciuni speciale pentru cupluri şi pentru familii, cerându-I lui Dumnezeu ca pacea să dăinuiască permanent şi nu doar în acel loc dar şi în viaţa tuturor celor prezenţi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

vanache adriana Răspunde 18 februarie 2011 la 13:16

doresc din tot sufletul sa ajung la voi forte negative imi impiedica pasii VA ROG SA VA RUGATI PTR MINE SI FAMILIA MEA ca sa pot ajunge la voi il iubesc pe DOMNUL ISUS CRISTOSsi cred in toate binecuvintarile lui AMIN

cozma ioan Răspunde 19 februarie 2011 la 11:00

sunt o persoana, care in ficare dim ma rog , impreuna cu parintii dela catedrala credintei,aqs merge si eu dar numa pot deplasa din cauza unui acident vascular cere bral pe emisf stinga cu pareza pe partea dreapta. ma rog la domnu ISUS, sa faca o minune ,cum a facut si face,va rog,sa va rugati si dv ,caci poate eu nu am credinta necesara,si ma rog LA DOMNUL ISUS sami mareasca crdinta telef meu este 0728057546 va multumesc

staris lacramioara Răspunde 21 februarie 2011 la 17:25

Este totul adevărat numai că noi suntem păcătoşi şi nu ascultăm de cuvintele lui Dumnezeu!