CREDINȚA în Dumnezeu mobilizează întreg sistemul IMUNITAR

Neurologul Constantin Dulcan este convins de faptul că credința are un impact puternic asupra sănătății noastre. Dr. Pavel Chirilă spune la rândul lui că credința în Dumnezeu este o credință salvatoare.

Dr. Dulcan spune că credința în Dumnezeu „stimulează” într-un anumit fel funcțiile sistemului imunitar, ajutând la recuperarea din boală. Însuși Mântuitorul le spunea celor care veneau la El și se vindecau: „Credința ta te-a vindecat”. Iar în altă parte zice: „O, femeie, mare este credința ta, fie ție după cum voiești!”

Sfânta Scriptură ne oferă o sumedenie de exemple de oameni care s-au tămăduit prin credința lor puternică și neclintită în Mântuitorul. Toți bolnavii care veneau cu credință la El sau erau aduși ca să-i vindece, au primit tămăduire.

Dr. Dulcan vorbește și despre puterea rugăciunii în actul vindecător, și dă un exemplu concret despre modul în care ea poate ajuta la însănătoșirea noastră sau a altei persoane, pentru care ea este făcută.

Dr. Chirilă

Eben Alexander, un neurochirurg american, a petrecut în comă o săptămână din cauza unei meningoencefalite bacteriene.

După ce și-a revenit, a povestit că în perioada de comă a văzut în jurul lui oameni care stăteau în genunchi, și a simțit venind dinspre ei o energie pozitivă. Această imagine nu era altceva decât persoanele care se rugau în realitate pentru el.

Rugăciunea are puterea de a schimba realitatea fizică în care trăim. Mai mult decât atât, ea poate schimba starea noastră de spirit și evoluția unei boli.

Sursa: lataifas.ro

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *