începe a 2-a fază a Serii Sufletului. „SFÂRȘITUL LUMII”

Nu e de astăzi că auzim de sfârșitul vremurilor, așa că poate te gândești: „nu există niciun motiv de frică”, „războaie, boli și dezastre s-au întâmplat întotdeauna în istoria omenirii”. Într-adevăr, au existat întotdeauna războaie, tragedii, epidemii și catastrofe naturale de-a lungul timpului, totuși, nu la fel de des ca în prezent.

Așa cum a plouat întotdeauna de la crearea lumii, până când a venit potopul și a distrus fiecare ființă vie care a existat pe Pământ. Cu excepția lui Noe, a familiei lui și a animalelor pe care el, îndrumat de Dumnezeu, le-a așezat în corabie.

Nu comite aceeași greșeală

Pe vremea lui Noe, oamenii credeau că el era un fanatic, un nebun și că toată chestia cu potopul era doar o prostie. Cu toate acestea, când și-au dat seama că au greșit, era prea târziu.

Deci, nu fă aceeași greșeală. Trăim începutul durerilor, profețiile sfârșitului timpurilor se împlinesc una câte una, crezi sau nu. Așadar, luați un sfat: nu așteptați să se închidă ușa de la „Corabie”. Căci atunci când biserica Domnului Iisus va fi răpită, Duhul Sfânt va fi luat de pe Pământ și, de atunci, va începe Necazul cel Mare, o perioadă de mare persecuție, durere și suferință ca niciodată. Nu vreau să fiu aici să-l văd.

Așa că fi înțelept, începe acum să ai grijă de Mântuirea sufletului tău. În această miercuri (09), începe cea de-a doua fază a Serii Sufletului, în care ne vom aprofunda și mai mult în evenimentele care vor urma.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *