Locașul Duhului Sfânt în acțiune, acum în București

În această perioada a coronavirusului multe persoane sunt într-o situație dificilă, au rămas în dificultatea de a găsi alimente și de a se îngriji. De aceea, voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt au decis să întindă o mână de ajutor pentru instituțiile care îngrijesc persoanele vârstnice și copii.

De data această voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt din București au vizitat centrul de plasament “Sfântul Marcellin Champagnat” sub îngrijirea căruia se află 32 copii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, ce nu au o alta susținerea decât aceasta de la plasament.

În această zi pentru Centrul de plasament de copii au fost donate alimente de bază precum: Pastă de roșii, ulei, pufuleți, orez, malai, fasole, pateuri. Un total de 171 bucăți de produse alimentare.

Directorul plasamentului a fost mulțumit pentru ajutorul oferit și a povestit cât de necesară a fost această donație, în această perioadă de pandemiei, pentru întreținerea copiilor din plasament

În aceeași zi voluntarii Locașului Duhului Sfânt au vizitat de asemenea și un cămin de bătrâni ”Cămin Cocket” unde sunt îngrijite persoane vârstnice, printre care sunt și persoane cu dizabilități și cu probleme de sănătate. Voluntarii au donat 108 litri de lapte.

Directorul căminului de asemenea a mulțumit pentru donația făcută și a apreciat gestul de îngrijire din partea Locașului Duhului Sfânt care mereu este gata să ajute și mult mai mult în zilele de astăzi.

Din nefericire situația prin care trece România este dificilă, de aceea, nu putem să ne gândim doar la noi, ci de asemenea la aproapele nostru.

Locașul Duhului Sfânt este mereu în acțiune că să ajute pe cei suferinzi și cei în necesitate, atât de un cuvânt de incurajare cât și de sprijinul material.

Dacă doriți și dvs. să ajutați, sprijiniți această lucrare prin donațiile dvs.

Mai multe modalități pentru a dona le găsiți aici: https://www.paginauniversala.ro/cine-suntem/doneaza/
sau aici:
https://www.facebook.com/CatedralaCredintei/app/337680106275807

Vedeți pozele de la această zi

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *