Noaptea dintre ani 2011-2012

În fiecare an, Centrul de Ajutor Spiritual din România realizează această slujbă extrem de specială şi anume cea a trecerii dintre ani, dar nici una din ele nu a avut un impact atât de mare pe cât a avut cea din noaptrea de 31 decembrie 2011, unde nu doar peresoane din Bucureşti, dar şi din alte oraşe ale ţării, ba chiar şi români din străinătate au venit să petreacă revelionul în Prezenţa lui Dumnezeu crezând că într-adevăr anul 2012 le va aduce o viaţă nouă prin intermediul credinţei.

Slujba a început la ora 22:00 şi au participat sute de persoane. Pentru mulţi dintre cei prezenţi, aceasta a fost o experienţă nouă deoarece nu au mai avut niciodată ocazia să petreacă revelionul în Prezenţa lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, am putut vedea o dăruire totală din partea tuturor fiind de asemenea ultima zi a Postului lui Daniel. A fost o bucurie imensă să vedem că Duhul Sfânt chiar s-a manifestat în acest loc şi a umplut viaţa tuturor cu pace, speranţă de viaţă şi lumină pentru a ilumina viaţa acelora care încă se află în întuneric.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

T. Ramona Răspunde 20 ianuarie 2012 la 10:14

De fiecare data Centrul de Ajutor Spiritual din Romania ne ofera oportunitatea de a fi prezenti la slujbe speciale asa cum a fost noaptea dintre ani. Este ceva nou, diferit, ceva special… Nu stiu cum sa va explic acest cuvant ”ceva”,e greu de explicat. Intelegi numai daca vi aici si participi la slujba asa cum am participat si eu in noaptea dintre anii 2011-2012… Asa ca data viitoare cand va mai exista un alt momemt special, nu ezita za vi aici, sa participi impreuna cu noi! Atunci vei intelege acest cuvant ”ceva diferit, special…