Participa la marele strigăt în favoarea celor care plâng

De-a lungul slujirii Sale pământești, Domnul Iisus a călătorit prin sate, comune, diferite orașe, în căutarea oamenilor care însetează după Cuvântul lui Dumnezeu. Oricine ar fi vrut să-L întâlnească trebuia doar să meargă în locurile în care erau păcătoșii, bolnavii, cei paralizați și posedați de duhuri rele, și cu siguranță Îl găsea în mijlocul lor.

Căci, așa cum a afirmat El Însuși, El a venit îcu acest scop:

”Și Isus auzind le-a spus: Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci bolnavii. Nu am venit să chem pe cei drepți, ci pe păcătoși la pocăință.” Marcu 2:17

Nu a existat o singură persoană în tot Noul Testament care să se fi întâlnit cu Domnul Isus în căutarea unui minuni, a unei eliberări, a unui răspuns, pe care EL să nu o fi ajutat-o. Deci, gândește-te: chiar crezi că va fi diferit cu tine? Desigur că nu!

Domnul Iisus are compasiune de toți cei care jelesc și pentru oricine îl cheamă.

Deci, dacă El a avut compasiune de aceea văduvă care urma să-l îngroape pe singurul ei fiu (Luca 7: 11-15), de ce nu ar avea compasiune de o mamă care plânge pentru fiul ei dependent, bolnav și dezamăgit? Sau o soție care plânge după soțul ei care a plecat de acasă? Sau fiul care plânge când își vede părinții despărțiți? Tatăl unei familii care este în prezent disperat pentru că nu poate aduce pâinea cea de toate zilele în casa sa?

Indiferent care este motivul suferinței tale, Dumnezeu vrea să oprească durerea ta și lacrimile tale. De aceea, pe data de 9 mai, se va realiza, în favoarea celor care plâng, un mare strigăt, o mare rugăciune la Catedrala Credinței din București și la toate locașurile Duhului Sfânt din România.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *