Trandafirul pe care noi toți trebuie sa îl avem

Multe persoane trebuie să se confrunte cu frici, nesiguranțe și cuvinte de eșec și îndoială. Unele sunt într-un spital sau chiar acasă disperate. Alții înfruntă criza, depresia, sindromul de panică sau chiar și dorința de sinucidere pentru că nu mai văd un sens pentru viețile lor.
Ce se poate face pentru a depăși atâta suferință? Contactul cu Duhul Cuvântului lui Dumnezeu aduce alianre. Din acest motiv, Locașul Duhului Sfânt realizează slujbe speciale pentru cei care au sufletul cu amărăciune: Slujbele de Dezlegare, care sunt realizate în mai multe orașe din țară în zilele de vineri, mai multe slujbe pe zi.

DEZLEGARE
Episcopul Adilson Silva a explicat că, în mod normal, slujbele care se întâmplă în zilele de vineri sunt numite slujbe de eliberare și dezlegare spirituală.
”Este prima slujbă de care persoanele au nevoie atunci când ajung la Biserică pentru că, din punct de vedere spiritual, este slujba cea mai agresivă împotriva răului, care are obiectivul să smulgă persoanele din ghearele răului. Cât timp nu există dezlegare, nimic nu se schimbă în viața persoanei”, a afirmat dânsul.
În momentul de față, la slujbele de vineri, este realizat propozitul cu trandafirul, în care fiecare participant trebuie să aducă un trandafir la Altar, ca să fie consacrat. Imediat, trandafirul rămâne cu persoana pentru o perioadă. Despre acest propozit, Episcopul a subliniat că Dumnezeu Însuși mereu a lucrat cu simboluri. ”Trandafirul simbolizează pe Domnul Iisus, coform este scris în Cântarea Cântărilor 2.1. El este ”Trandafirul din Șaron”. Așa cum Iisus pe cruce a absorbit spre sine toate blestemele Omenirii, când persoana are acest trandafir consacrat și îl duce acasă, el reprezintă pe Iisus în casa ei. Acest trandafir rămâne acolo pentru a absorbi toată energia negativă care există în casa ei, la muncă, în fine, oriunde dorește să pună trandafirul”, a detaliat.

SFÂRȘITUL RĂULUI
Credința și perseverența sunt inseparabile și fundamentale pentru cine dorește să se dezlege de ceea ce este rău. ”Răul iasă din viața persoanei când ea se dăruiește lui Dumnezeu, dar există persoane care nu obțin asta în prima dezlegare și au nevoie de mai mult timp. Nu este Dumnezeu cine are nevoie de mai mult timp pentru a scoate răul din viețile lor, ci ele au nevoie de mai mult timp pentru a se supune puterii lui Dumnezeu. Totul depinde de persoană, dar slujba de dezlegare este importantă ca ea să manifeste perseverența și, în perseverență ea demonstrează Credință”, a clarificat Episcopul.
Iar secretul ca persoana să fie complet eliberată și dezlegată de rău este să primească Duhul Sfânt. ”Se smulge răul prin intermediul slujbelor de dezlegare, ceea ce Iisus ne-a învățat să facem (Matei 16.17-20). Odată ce persoana este dezlegată de duhul rău, atunci, acel spațiu trebuie să fie umplut de Duhul Sfânt. Când persoana primește Duhul Sfânt, putem spune că ea este complet dezlegată și imună acțiunii răului.”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *