Ce pot să fac ca să fiu pe placul Duhului Sfânt?

Călătoria cu Dumnezeu trebuie să fie constantă. Omul nu are cum “să-și ia o vacanță” din Împărăția Lui.

Când omul experimentează nașterea din nou, el începe să-și dorească constant alimentul spiritual care vine de la Cel Prea Înalt și și refuză să trăiască implicat în această lume decăzută (Efeseni 5:18)

Apostolul Pavel, inspirat de Duhul Sfânt îndrumă: ”… așa cum ați primit de la noi cum ar trebui să umblați și să plăceți lui Dumnezeu, așa să sporiți din ce în ce mai mult.” 1 Tesaloniceni 4:1

Adică, călătoria noastră creștină nu se termină cu botezul în apă. Din contră, ea durează până în ultima noastră zi pe acest Pământ (1 Petru 5:8)

Atâta timp cât avem suflare de viață, trebuie să “luptăm o luptă bună” (2 Timotei 4:7). Altfel, noi nu vom investi în relația noastră cu Dumnezeu și nu vom obține Mântuirea veșnică.

Dar ca acest lucru să se întâmple, este nevoie să ne maturizăm în credință: “Fiindcă oricine folosește lapte este neiscusit în cuvântul dreptății, fiindcă este prunc. Dar hrana tare este a celor maturi, aceia care din cauza folosirii și-au antrenat simțurile ca să discearnă deopotrivă binele și răul.” Evrei 5:13-14

Postul lui Daniel

De aceea, în toate Locașurile Duhului Sfânt este Postul lui Daniel, care a început pe data de 22 septembrie.

Totuși, de data aceasta, scopul special nu va fi doar postul de informații lumești

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *