O după amiază în acțiune

La sfârșitul lunii aprilie, voluntari ai grupei Inimă de Aur, au pregătit caserole cu mâncare  și au mers să le ofere celor care trăiesc în canale. Cei pe care i-au găsit, în majoritate erau tineri. Unii chiar erau foarte înfometați, fiind bucuroși să primească mâncare.

Întrebându-i despre viața lor , voluntarii au aflat chiar din spusele lor că unii au casă, familie, dar au preferat să renunțe la un acoperiș și la familie pentru a-și satisface plăcerile carnale fără ca nimeni să le ceară socoteală de ceea ce fac. Cu alții a fost aproape imposibil de  discutat deoarece se aflau sub influența drogurilor. Echipa Inimă de Aur  nu a rămas indiferentă de felul în care trăiesc aceste persoane și au făcut o rugăciune în favoarea lor și vor fi aproape pentru a-i ajuta să  se reintegreze în societate și să aibă o viață decentă. De asemenea au găsit și o familie cu opt copii minori  care-și duc traiul într-o mică baracă, căreia i-a oferit caserole cu mâncare și pâine.

Inimă de Aur este în mijlocul celor care au nevoie de un sprijin material, dar și mai mult decât atât spiritual, pentru că știu că totul este cu putință celui are crede.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *