“Mi-a fost chiar rușine să vorbesc cu Dumnezeu”

La invitația bunicii sale, Carolina a ajuns la Locașul Duhului Sfânt și a căutat adevărata transformare. Cunoaște povestea ei

Tânăra Carolina,  de 23 de ani, s-a născut într-o familie destrămată. Fiind fructul unei nopți, ea și-a cunoscut tatăl abia atunci, când a avut 20 de ani. “Am crescut doar în grija bunicii mele. Ea, fiind foarte învârstă, ne-a crescut, pe mine și pe sora mea, cu mare sacrificiu”, spune ea.

Carolina era un copil frustrat, fără iubirea tatălui și a mamei și nici măcar nu avea pe cineva care să o sfătuiască în legătură cu deciziile ei, ceea ce o făcea vulnerabilă. “La vârsta de15 ani am întâlnit un băiat, care era de două ori mai învârstă ca mine și am crezut că el este dragostea vieții mele”, își amintește ea.

Prin această relație, ea cunoștea totul și abia dacă știa ce urma să vină în viața ei. Potrivit acesteia, sentimentul a luat o proporție atât de proastă încât a devenit o boală. “Îmi amintesc de parcă ar fi fost astăzi, într-o duminică după-amiază el m-a agresat. Și eu l-am denunțat”, spune Carolina.

În ciuda faptului că s-a îndepărtat de această persoană, tânăra nu a pus deoparte viața de noapte, drogurile și băuturile. Credea că astfel poate fi fericită și completă, dar, atunci când ajungea acasă, toate problemele apăreau și Carolina se simțea dezgustată..

Începutul schimbării

Chiar dacă își dorea să se schimbe, nu a găsit niciodată o modalitate de a o face. Mai presus de toate, o invitație din partea bunicii sale, care i-a cerut să meargă la Locașul Duhului Sfânt, a făcut-o să regândească ce-și dorea pentru viața ei. “Am crezut că nu voi fi ascultată niciodată. Mi-a fost chiar rușine să vorbesc cu Dumnezeu”.

Așadar, tânăra a decis să se dedice, ca să vadă dacă Dumnezeu există cu adevărat. “Atunci am ajuns la Locașul Duhului Sfânt”, își amintește ea.

Participând la slujbe, Carolina s-a sacrificat, s-a dedicat lui Dumnezeu și a găsit ceea ce necesita cel mai mult: Duhul Sfânt.

Astăzi, Carolina este o tânără transformată, gândurile ei sunt total diferite, felul de a trata persoanele, nu duce lipsă de nimic, în niciun sens. Ea este căsătorită, este fericită alături de familia ei și, mai presus de toate, în prezența lui Dumnezeu.