Potolește-ți foamea și setea după Duhul Sfânt

”În ultima zi, ziua cea mare a sărbătorii, Iisus a stat în picioare și a strigat, spunând: Dacă însetează cineva, să vină la mine și să bea.
Cel ce crede în mine, după cum a spus scriptura, din lăuntrul lui vor curge râuri de apă vie.
(Dar spunea aceasta despre Duhul, pe care cei ce cred în el urmau să îl primească, pentru că Duhul Sfânt încă nu fusese dat, pentru că Iisus nu fusese încă glorificat.)” Ioan 7:37-39

Ți-e sete să te căsătorești, să cucerești și să alergi după visele tale până când acestea devin realitate. Dar trebuie să ai și aceeași sete de Duhul Sfânt.

Dumnezeu știe cui îi este sete și cui nu; cine este dispus și cine nu. El știe perfect cum este inima fiecăruia.

Când El observă că o persoană se străduiește, luptă din greu, renunță la chestiuni care nu corespund Împărăției lui Dumnezeu și este concentrată pe Cuvântul Său, El o contemplă cu Duhul Sfânt. Și când Îl primește, ea încetează să trăiască supusă acestei lumi putrede, dezgustătoare, ingrată și murdară. Totuși, atâta timp cât o persoană nu este plină de Duhul Sfânt, îi va fi imposibil să rămână în Credință. Dumnezeu vrea să facă acest lucru, însă, El nu o face la întâmplare, ci pentru cei flămânzi și însetați după dreptate, adică pentru cei care fac Voia Sa.

Nu trebui să tânjești după Duhul Sfânt doar pentru că prietenul tău ÎL are, ci pentru că tu însuți trebuie să ai Duhul Domnului în tine. Și odată ce ai băut din Duhul Sfânt, nu vei mai fi niciodată aceeași persoană. Dumnezeu vrea să te facă o creatură nouă, ștergându-ți trecutul și restaurând totul, dar El trebuie să fie prioritatea vieții tale. Atunci scapă de toate, sacrifică și cumpără câmpul, ca să găsești unde se află comoara, ca să fii propria binecuvântare.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *