Slujbă specială în Timișoara

Vineri pe data de 09 septembrie, episcopul Julio Faustino de la Catedrala Credinței a realizat o vizită misionară în orașul Timișoara, din Județul Timiș, la 541 de kilometri de capitala București, unde se află Catedrala Credinței sediul din România.

Timișoara are în jur de 319.000 de locuitori și pentru această slujbă specială, zeci de persoane au călătorit o distanța mare ca să poată participa la această mare concentrare, chiar și unele dintre persoane au făcut mai mult de 200 de kilometri să ajungă la această slujbă, și pentru multe a fost prima oportunitate să participe la o slujbă de la Locașul Duhului Sfânt. Au fost făcute rugăciuni de eliberare, vindecare, rugăciune pentru familie și pentru celelalte arii ale vieții.

Multe persoane care au ajuns cu dureri, probleme de sănătate și în familie, tristețe și amărăciune, au primit pe loc, eliberare și direcția că să înfrunte și să învingă încercările și dificultățile.

În această slujbă, episcopul Julio Faustino a meditat asupra versetului din Biblie: Ioan 8:36 unde spune ”De aceea dacă Fiul vă face liberi, veți fi cu adevărat liberi”, și a invitat pe cei prezenți să facă o reflecție despre adevărata libertate care se întâmpla atunci când avem o întâlnire cu Dumnezeu și ÎL cunoaștem pe Domnul Iisus, ca asta să se întâmple, este nevoie de o adevărată dăruire din partea omului.

Cei care participau au fost invitați să caute Duhul Sfânt și să se dăruiască Lui Dumnezeu, într-un moment foarte special care a adus mântuire pentru toți care au participat.

Dacă dvs sunteți din Timișoara sau din împrejurimi participați la slujbele de credința și minuni pe Bld. General Ion Dragalina nr 23B (Fostul cinema Melodia) în zona Iosefin, sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *