Ce alegi pentru fața sufletului tău?

Dumnezeu pune în mâna fiecărei ființe umane decizia de a-și alege destinul sufletului său, sfătuindu-l să nu greșească, pentru că tot ce seamănă în această lume, va și culege.

Ce să analizezi:
Despre acest subiect au vorbit episcopul Macedo și soția sa Ester Bezerra în cadrul programului ”Învățătura credinței”. Ei chiar au evidențiat importanța deciziei de a face Postul lui Daniel, spre binele propriului suflet.

„Făcând Postul lui Daniel, plantezi pentru viața veșnică și, în consecință, îți păstrezi eternitatea cu Dumnezeu. Dar dacă postești cu neliniște, ești într-o stare de îndoială este probabil că nu vei primi Duhul Sfânt”, a explicat Episcopul.

De ce Postul lui Daniel:
În acest fel, Episcopul a oferit îndrumări cu privire la modul de îndeplinire a acestui scop al credinței, care are ca obiectiv principal să-i facă pe oameni să fie botezați cu Duhul Sfânt.

„Nu poți fi îngrijorat, anxios sau deranjat, pentru că asta arată îndoiala ta. Dacă aș fi în pielea ta, aș face ce sugerează Dumnezeu, ascultând de ceea ce a spus El, eliminând discuțiile, rețelele de socializare, știrile, gândurile care nu sunt în concordanță cu cele ale lui Dumnezeu”, a sfătuit el.

Ester de asemenea a orientat și despre a avea plăcere în ceea ce se face participând la acest propozit. „Ce vei culege din ceea ce semeni? Dacă plantezi gândurile lui Dumnezeu și faci din acest propozit un lucru plăcut, vei cunoaște roadele Duhului Sfânt, fiind o persoană mai bună și mai răbdătoare”, a spus Ester.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *