40 de zile

40zile-ep-julioSar cu parașuta, se auto-mutilează, își tatuează tot corpul, își fac piercing-uri, beau până ajung inconștienți, au mulți parteneri sexuali, continuă în relații care îi distrug, experimentează toate felurile de droguri…

Pentru că le este teamă să se oprească și să se gândească la motivul pentru care simt ceea ce simt, milioane de persoane fac lucruri negândite, ajungând chiar să-și riște viața. Fac totul, pentru că obiectivul este să nu se oprească, pentru că atunci când o fac suferă pentru că au un gol îngrozitor care e mereu prezent în interiorul lor.

Astfel colecționează multe momente care îi satisfac doar pentru câteva secunde, dar care atunci când se termină îi face să se simtă și mai goi decât se simțeau la început. Problema este că, atunci când ajung la limita forțelor lor, atât a celor fizice cât și a celor psihologice, privesc moartea și auto-distrugerea ca singura ieșire posibilă.

Ați făcut tot ca să umpleți golul interior, dar fără nici un succes? Vă sugerez să participați la la CELE 40 DE ZILE PENTRU ISPRĂVIREA PROBLEMELOR DVS, care vor începe pe data de 10 martie(se vor termina pe 18 aprilie). Vor fi 40 DE ZILE DEDICATE DUHULUI DVS!

În aceste 40 de Zile vă vom prezenta anumiți pași pe care îi veți pune în practică. Prin citirea fiecărui pas, veți învăța să folosiți Credința inteligentă, cea care face ca duhul dvs să devină puternic și prin urmare excelent!

Asta va contribui la întărirea dvs spirituală și vă fac o propunere: cred că în fiecare zi vă confruntați cu persoane încărcate de probleme, care nu cunosc beneficiile practice ale Credinței. Atunci profitați de această oportunitate și invitați aceste persoane ca să parcurgă aceste zile cu dvs împreună, la Centrul de Ajutor Spiritual.

Credeți că atunci când ajutați pe alții vă ajutați pe dvs, pentru că automat vă veți simți mai bine cu dvs înșivă!

Haideți, nu pierdeți timpul, eu vă ajut!

Motivul pentru care Domnul Iisus a murit pe Cruce la Calvar a fost pentru a face Dreptate Divină, iertându-i și salvându-i pe toți cei care cred în El ca Singur Domn și Mântuitor.

Motivul pentru care Domnul Iisus a Înviat, a fost ca să facă ca Dreptatea Divină să predomine în viețile tuturor celor care cred în El, și să învingă în această viață problemele, persecuțiile, necazurile, ispitele, atingându-și obiectivele și realizându-și visele pentru a-L glorifica pe Dumnezeu cu viețile lor prin intermediul mărturisirilor de credință inteligentă.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *